Meetups

Wil je graag mensen ontmoeten? Mensen die net als jij zoeken naar verbinding met anderen en naar verbinding met misschien wel God? Het kan zijn dat je vragen hebt rond geloof of dat je graag van anderen wil horen hoe zij sommige dingen aanpakken of hoe zij regeren in bepaalde situaties. Of hoe ze over geloof denken.

Misschien kunnen wij je wel verder helpen. Bij Mijn Kerk kun je de anakondigingen van Meet-Ups vinden als die gepland staan. Een meet-up is een ontmoeting tussen mensen rond een bepaald thema, en geloof speelt daar in een rol.

Zo hebben we Meet-Ups rond samen eten, rond muziek of gericht op seizoenen. Ook is er een speciaal voor singles.

Als er een Meet-Up gepland is, zie je hem hieronder staan.
Heb je vragen over Meet-Ups of heb je een idee voor een Meet-Up dan kun je mailen naar Mijn Kerk dominee Otto Grevink: otto@mijnkerk.nl.