Meetups

Wil je graag mensen ontmoeten? Mensen die net als jij zoeken naar verbinding met anderen en naar verbinding met misschien wel God? Het kan zijn dat je vragen hebt rond geloof of dat je graag van anderen wil horen hoe zij sommige dingen aanpakken of hoe zij reageren in bepaalde situaties. Of hoe ze over geloof denken.

Misschien kunnen wij je wel verder helpen. Er bestaan namelijk meet-ups. Een meet-up is een ontmoeting tussen mensen rond een bepaald thema, en geloof speelt daar een rol bij.
Zo hebben we meet-ups rond samen eten, rond muziek of gericht op seizoenen. Ook is er een speciaal voor singles.

Op de website van Mijn Kerk kun je de aankondigingen van meet-ups vinden. Als er een meet-up gepland is, zie je hem hieronder staan. Je kunt daar dan informatie vinden over het onderwerp, over datum en locatie. Ook staat er een contactpersoon vermeld.

Sommige meet-ups zijn niet eenmalig maar worden vaker georganiseerd. Soms is daar dan ook een groep van. Binnen die groep kun je makkelijker contact houden met elkaar. De groepen vind je onder de geplande meet-ups.

Heb je vragen over meet-ups of heb je een idee voor een meet-up, dan kun je mailen naar Mijn Kerk dominee Otto Grevink: otto@mijnkerk.nl.