Steunen

Steun MijnKerk.nl

Op MijnKerk.nl zijn mensen dag en nacht welkom om blogs te lezen en filmpjes te kijken, met elkaar in gesprek te gaan en een kaarsje aan te steken. MijnKerk is er voor mensen voor wie de drempel naar de ‘gewone’ kerk te hoog is.

Op facebook heeft MijnKerk.nl enkele besloten groepen. Mensen kunnen daar lief en leed met elkaar delen zonder dat de hele wereld met hen meeleest.

‘Er is openheid, zonder een vorm van dwang of verplichting.’

‘De foto’s, blogs en vlogs maken mij blij. Bovendien voel ik me serieus genomen.’

‘De betrokkenheid van mensen die elkaar online bemoedigen, via een berichtje: dat is mooi!’

kevin    linda    sophie

Internetkerk MijnKerk.nl verbindt mensen met elkaar om te ontdekken welke hoop, inspiratie en verbondenheid er ligt in een leven met God.

Is MijnKerk.nl voor jou of iemand anders een waardevolle plek? Steun de community met een gift, zodat we kunnen zorgen dat de internetkerk met de wensen en verwachtingen mee ontwikkelt.

Maak hier een gift over voor MijnKerk.nl

Dank je wel voor je gift!

Kerk in Actie

Dit jaar komen we samen in actie voor kinderen in de knel. In Nederland zijn ongeveer 45.000 kinderen uit huis geplaatst. Romy is één van hen.

Romy kan het zich nog goed herinneren. Het moment dat ze werd opgehaald van school en naar een pleeggezin moest. “Ik moest heel erg huilen. Mijn broertje werd ook opgehaald. Hij werd eerst weggebracht. En daarna brachten ze mij weg.” Romy (11 jaar) woont nu al zes jaar in het gezinshuis van Dick en Willemien Overbeek in De Glind.

Willemien voelt voor mij als een moeder. Maar ik zeg geen mama tegen haar.

Twee keer per jaar ziet Romy haar ouders en haar broertje. “Dan gaan we naar het hoofdgebouw. Dan gaan we spelen en leuke dingen doen. Meestal zijn mijn vader en moeder er ook bij. Het zijn hele leuke uurtjes, maar het is ook een raar gevoel om ze ineens weer te zien. Ik weet niet of het goed gaat als ik weer thuis zou wonen. Hier voelt het ook fijn, fijner dan bij mijn ouders. Willemien voelt voor mij als een moeder. Maar ik zeg geen mama tegen haar.”

“Later wil ik paardrij-instructeur worden. Ik zit al vijf jaar op paardrijles, elke woensdagmiddag, hier in de Glind. Ik ben goed in springen met een paard. Bij Dick en Willemien heb ik twee cavia’s en een konijn om voor te zorgen. Je ziet dat zij van kinderen houden. Het is hier veilig en ze helpen als het mis gaat. Ik weet zeker dat het goed komt met mij.”

Samen met Kerk in Actie willen we jongens en meiden zoals Romy ruimte bieden om weer kind te zijn.

Doe mee en doneer direct

Romy met paard