10 jaar The Passion: ‘Geef mij nu je angst’.

10 jaar The Passion: ‘Geef mij nu je angst’.

8 april 2020 0

Vanavond om 20:30 uur is het zover: Zing en beleef The Passion mee vanuit jouw eigen huis!

Dit jubileumjaar is door de corona epidemie zonder live band en zonder publiek. Maar met een online processie, een live vertelling afgewisseld met indrukwekkende scenes en liedjes uit de afgelopen negen edities en het bekende Passion-kruis. Verteller Johnny de Mol neemt ons live mee in het paasverhaal anno nu en verslaggever Anne-Mar Zwart doet live verslag van de virtuele processie bij het verlichte kruis, waar iedereen thuis bij kan aansluiten.

Juist nu relevant
Met The Passion staan we stil bij het lijdensverhaal van Jezus. Juist in deze verwarrende tijd is het verhaal van The Passion actueel en relevant. Het verhaal sluit zo goed aan bij alle gevoelens die er nu spelen: angst en verdriet, maar ook geloof, hoop en liefde. Ten diepste ervaar je dat je niet alleen bent in deze crisis.

Iedereen kan meedoen
Online kun je deelnemen aan de processie, jouw verhaal van angst en hoop delen in deze toch wel gekke tijd. Ook kun je je hart ophalen uit fragmenten van eerdere edities. Maar ook meezingen met het nummer ‘Geef mij nu je angst!’ Ga naar thepassion.nl en loop mee!

Beeld: The Passion

close

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van MijnKerk

Avatar
Wilma Kruithof
Wilma Kruithof