Keiland

Zoals ieder jaar wordt natuurkampeerterrein Swartduin van Staatsbosheer op Terschelling getransformeerd tot een inspirerend festivalterrein. Keiland staat garant voor een uitgebreid programma met kunst, kerk en kamperen.

Gedurende zeven dagen is er een afwisselend programma van (kunst)workshops, gebedsvieringen en vrije tijd. Elke ochtend kun je kiezen uit verschillende workshops, zoals muziek, gesprek, theater of een wandeling. Er is voor kinderen en tieners een speciaal naar leeftijd ingedeeld programma-aanbod. ’s Middags is er tijd om zelf in te vullen, bijvoorbeeld het eiland verkennen of lekker luieren. Voor wie wil is er de mogelijkheid tot verder gesprek in klein verband. ’s Ochtends en ’s avonds is er een gezamenlijke gebedsviering met liederen, stilte en een Bijbeltekst. Midden in de week is er een dag zonder workshops: tijd voor rust! Er zijn dan wel ’s ochtends en ’s avonds vieringen.

Keiland staat open voor iedereen en in alle veelkleurigheid: singles, jong en oud, voor stellen en gezinnen met kinderen en jongeren van alle leeftijden. Keiland is voor mensen die op een speelse en/of verdiepende manier met geloof bezig willen zijn, met respect voor ieders beleving.

Datum

30 jul 2023
Expired!

Tijd

Hele dag

Locatie

Swartduin Terschelling
Longway 28, West-Terschelling
Categorie

Volgende evenement

  • Eigen Zinnige Vieringen
  • Datum
    okt 01 2023
  • Tijd
    Om 12.00 uur kun je napraten onder het genot van koffie en taart.
    11:00 - 12:00

Agenda

oktober 2023
november 2023
december 2023
januari 2024
februari 2024
maart 2024
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet getoond.