Silent Reading Party

Op zoek naar de focus om je eens helemaal mee te laten slepen door een goed verhaal? Kom dan naar de Silent Reading Party’s naar in de Bibliotheek op de Neude in Utrecht! In dit prachtige gebouw bieden we je de uitgelezen setting om een zaterdagmiddag te genieten van een heerlijk boek.

Hoe werkt een Silent Reading Party? Je neemt je favoriete boek mee en zoekt een plekje in de zaal die daarvoor speciaal is ingericht (uiteraard zonder smartphone). Tijdens de afsluitende borrel kun je, onder het genot van een hapje en drankje, jouw bevindingen informeel delen met anderen. Wat inspireerde je? Wat zegt het boek dat je meenam over jou, de wereld, het leven? Praat erover door met andere lezers en stiltezoekers.

Kies je voor een van de zeven zussen van Lucinda Riley, herlees je weer eens De brief voor de koning van Tonke Dragt, zet je eindelijk je tanden in Oorlog en vrede van Tolstoj of laat je je aan het denken zetten door de bestseller van Rutger Bregman? Rond 18.00 uur kun je onder het genot van een hapje en drankje uitwisselen wat je hebt gelezen.

Ben je benieuwd hoe deelnemers van vorige Silent Reading Party’s dit evenement hebben ervaren? Trouw schreef er een mooi artikel over: ‘Opgesloten’ in een kerk kan de smartphone-verslaafde eindelijk een boek uitlezen.

Datum

14 jan 2023
Expired!

Tijd

16:00 - 19:00

Locatie

Bibliotheek Utrecht
Neude 11, 3512 AE Utrecht
Website
https://www.viajacobi.nl/silentreadingparty
Categorie

Organisator

Via Jacobi

Volgende evenement

Agenda

oktober 2023
november 2023
december 2023
januari 2024
februari 2024
maart 2024
april 2024
Geen evenementen gevonden!
Meer laden