Zinzoekersweekend Ameland

Ameland is dé plek om even los te komen. Om even stil te staan en jezelf af te vragen: Welke keuzes heb ik gemaakt? En welke rol speelt het geloof of zingeving in mijn leven? Te midden van alle drukte van werk, opleiding, relaties en eventuele kinderen biedt het zinzoekers-weekend ‘Unplugged’ op Ameland je de kans om op adem te komen.

Waarom op Ameland?

Op weg naar Ameland laat je het vaste land los als je op de boot gaat. Je zult op Ameland ervaren dat je leven vertraagt en dat je onthaast door de rust en de natuur. Op het eiland kun je door de stilte, de ruimte en de rust ervaren dat hemel en aarde elkaar even raken. De afstand tot je normale leven en de eenvoud die je op Ameland ervaart geven je inzicht. Hier kom je op verhaal.

Wat gaan we doen?

Otto Grevink vertelt over bronnen uit o.a. de Benedictijnse spiritualiteit die hem inspireren en nieuwe kracht geven. Ook breng je zelf in kaart waar jij energie van krijgt en wat energie kost. Tijdens een wandeltocht onder leiding van Sijbrand Alblas langs de lege stranden en door het pittoreske Hollum gaan we hierover in gesprek.

Pak de boot!

Ga jij een weekend unplugged op Ameland? MijnKerk ontvangt je bij pioniersplek De Plaats met een programma van vrijdagavond tot zondagmiddag. Samen genieten van rust en ruimte. Met stilte, goede gesprekken, lekkere lunches en diners, en alles wat het schitterende eiland te bieden heeft. Het enige wat jij hoeft te doen: de boot pakken!

Datum

10 - 12 jun 2022
Expired!

Tijd

Hele dag

Kosten

€ 125.00

Meer info

Meer laden

Locatie

Pioniersplek De Plaats
De Plaats 5, 9161 AD Hollum
Website
https://www.deplaats-ameland.nl/

Organisator

Pioniersplek De Plaats
Telefoon
0519-252221
E-mail
info@deplaats-ameland.nl
Website
https://www.deplaats-ameland.nl/
Meer laden

Volgende evenement

Agenda

oktober 2023
november 2023
december 2023
januari 2024
februari 2024
maart 2024
april 2024
Geen evenementen gevonden!
Meer laden