Alle seizoenen gaan gewoon voorbij (+vlog)

Alle seizoenen gaan gewoon voorbij (+vlog)

LEV
door LEV
22 november 2020 1

Verlies verwerken, hoe doe je dat? Annette vertelt hoe ze het verlies van haar vader en moeder ervaren heeft. Rouwen is best een eenzaam bestaan. Dat doe je alleen. Maar waar vind je dan troost? Annette vond dat vooral in muziek. Het lied van Velthuis en Kemper spraak haar heel erg aan: ‘Zelfs nu je zwijgt, hoor ik je nog’

Hoe vind jij troost?

close

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van MijnKerk

LEV
LEV
LEV
Een reactie op “Alle seizoenen gaan gewoon voorbij (+vlog)
  1. Avatar

    Anoniem

    Ik voel het hetzelfde en ben druk geweest met pakketten maken voor vluchtelingen. Mijn grootmoeder en moeder waren ook zo zorgzaam. Mijn moeder zei eens dat ik beloond zou worden voor mijn generositeit. Dit geeft mij kracht om door te gaan, ook al denk ik zelf niet dat het zo werkt.
    Het is best moeilijk want veel mensen laten je in de kou staan als je een gift vraagt. Toch is het dankzij mensen die wel wat voor een ander over hebben en de moeite namen het te doen nog een redelijk bedrag geworden. Daar ben ik dankbaar voor.

    22 november 2020

Reacties zijn gesloten.