MENUMENU

Bestel jouw gratis kerst-cd

Vanaf nu kun je een gratis kerst-cd bestellen via daaromkerst.nl. Er zijn twee versies: één voor kinderen en één voor volwassenen. 

De tekst gaat verder onder de foto.

 1. ‘Licht in de Nacht’ van Lucas Kramer (voor volwassenen) 

Een album vol warme kerstnummers. Een voorproefje:

De tekst gaat verder onder de video.

2. Wij vieren kerst (vol. 2) 

Dé kerst-cd voor kinderen. Met (nieuwe) bekende kerstnummers opgenomen in een modern jasje.
Een voorproefje:


Bestellen

Je kunt de cd bestellen via Daarom Kerst. Dit is een initiatief van de Protestantse Kerk Nederland en Kerk in Actie. Gratis aanvragen van een DaaromKerst-cd kan nog tot 20 december 10:00 uur ‘s morgens. Bestellen daarna kan nog wel, maar het is dan niet zeker of de cd nog voor de kerst in huis is.

 

Deel dit verhaal:
Anneloes van ´t Hof

Geschreven door:

Thema: Anneloes van ´t Hof
5 november 2018
Kaarsjes:
 •  

  Dennis Everon

  Dat Dennis op God z'n weg terug mag komen en daar voorgoed mag blijven, dat alles wat hem tegenhoudt, alle ketenen voorgoed gebroken mogen worden. Dat zijn ogen voor goed open mogen gaan. In Jezus naam! Amen! 💖
 •  

  Mia

  Dat de financiële oorlog die onder de kinderen heerst mijn mama en papa mag bevrijden in hun ziel Dat dit écht mag eindigen in een vredesplan Dit is zo’n grote vete al al die jaren hij op iedereen zeer zwaar weegt Dat die kinderen verlichting in hun geest mogen ontvangen , samen met de bewindvoeder & de vrederechter DankJe dat ik hiervoor een kaarsje mag - kan aansteken
 •  

  De slachtoffers van de aanslag in Utrecht

  Dat de gewonden mogen genezen en de overleden slachtoffers mogen rusten in vrede. Dat zo'n zinloze daad nooit meer mag gebeuren in Nederland en nergens ter wereld!
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars