Bestel Feest-van-hoop-kaarten

1 mei 2021 0

Meer dan ooit leven we in een tijd waarin we hoop willen delen, de ander een hart onder de riem willen steken. Dat kan met de ‘Feest van hoop’-kaarten, getekend door kinderen uit het asielzoekerscentrum in Almere. Deze zijn te bestellen via de webwinkel van de Protestantse Kerk.

Hoop. Het is een woord van maar vier letters. Maar wat het zegt is meer welkom dan ooit. Zelden beleefden we wereldwijd zulke ingrijpende tijden. En zelden verlangden we zo naar uitzicht. Met Pinksteren vieren we dat er hoop is, omdat Gods Geest bij ons is. Kinderen leven die hoop voor. Zij laten zien dat het leven doorgaat. Daarom maakt de Protestantse Kerk het pinksterfeest een feest van hoop. Kijk voor meer informatie op de website Feest van hoop.

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van MijnKerk

Gastblogger
MijnKerk.nl