MENUMENU

3.500ste fan op Facebook

Vrijdag 23 januari j.l. mochten we de 3.500 ste 'Like' op onze Facebook pagina noteren. Maak kennis met de mens achter de duim: Ferry Visser uit Didam.

“Hoi, mijn naam is Ferry Visser. Ik ben 38 jaar, woon in Didam en werk in een kantoorboekhandel in Zevenaar (Gld).

In mijn vrije tijd lees ik veel en ga ik naar de sportschool. Enkele van mijn favoriete schrijvers zijn: Ernest van der Kwast, Daan Heerma vanVoss, Maartje Wortel, Robbert Welagen en Hanna Bervoets. Op de sportschool ben ik te vinden bij de virtual spinning, cardio fitness of de gewone spinning.

De Bijbel is belangrijk voor mij. Het is een bron, die me grond onder de voeten geeft in mijn dagelijks leven. Een inspiratie voor het zo goed mogelijk omgaan met mijn naasten. Een van mijn favoriete verzen is dan ook: ‘Want dit is de boodschap die u vanaf het begin gehoord hebt: dat wij elkaar moeten liefhebben’ (1 Joh. 3,11).

Die opdracht om elkaar lief te hebben is de kern van mijn geloofsbeleving. Zowel op mijn werk als in mijn vrije tijd ontmoet ik veel mensen en in deze interacties probeer ik iets van God te ontdekken. Ik vind MijnKerk.nl een goed initiatief, omdat hierdoor de kans op bijzondere en waardevolle ontmoetingen alleen maar groter wordt.”

Foto: Ferry met zijn MijnKerk.nl attentie: het boekje ‘Help ons U te vinden. 101 nieuwe gebeden’. Een uitgave van de Protestantse Kerk rond het thema ‘Geloof Hoop Liefde’.

 

Een reactie op “3.500ste fan op Facebook
 1. Sabien schreef:

  Hee, wat leuk dat je ook in Gelderland woont. Net zoals jij lees ik veel! Welkom bij de club, groetjes

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
5 februari 2015
Kaarsjes:
 •  

  Vluchtelingen.

  In gedachten en gebed denk ik aan hen die gevlucht zijn terwijl ik de kaars ontsteek. Leg het in gebed neer in de hand van God.Heer wees met hen die een moeilijke weg gaan vol onzekerheid in hun bestaan. Heer ik vraag u om kracht om moed en vertrouwen. Heer ontferm u over hen en allen om hen heen wees hen en ons nabij help ons op de weg die wij gaan amen.
 •  

  Jula en haar vader, moeder en broertje

  troost en kracht in het leven zoals het gegeven is.
 •  

  Mezelf

  Voor een tweede kindje... En vertrouwen dat God voor mij zal zorgen. Dat er niet weer opnieuw complicaties zullen zijn. Heer ik bid u om.een wonder. Ontferm u over ons!!!
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars