MENUMENU

4 x liedjes waar je peuter of kleuter blij van wordt

Zingen geeft plezier voor ouder en kind! Voor elk moment van de dag bestaat wel een passend kinderliedje. Wij zetten er 4 voor je op een rij. Zing je mee?

1. Kleuren  – Marcel Zimmer

Dit liedje maak je nog leuker door een paar gekleurde ballonnen op te blazen. Tijdens het zingen wijs je de kleuren aan. 

2. Zeg wie heeft gemaakt – Zing Tingeling


Pak de knuffels er maar bij, want met dit liedje raak je niet uitgezongen. Een speelse manier om je kind kennis te laten maken met alle dieren (en met de maker ervan).  

3. Kun je zeggen wat ik ben – Opwekking

Kan jouw kind ook geen genoeg krijgen van alle dierengeluiden? In dit liedje komen ze allemaal terug. Leuk om te zingen tijdens het lezen van een dierenboekje.

4. Doe je oogjes maar dicht – Kinga Bán


Een liefdevol en rustgevend liedje voor het slapen gaan. Het is misschien iets langer oefenen dan Slaap kindje slaap. Maar als je nu begint, heb je er jaren plezier van.


Welk liedje zing jij graag met je kind? Laat het hieronder weten. 

Deel dit verhaal:
Anneloes van ´t Hof

Geschreven door:

Thema: Blog
26 juni 2018
Kaarsjes:
 •  

  Dennis Everon

  Dat Dennis op God z'n weg terug mag komen en daar voorgoed mag blijven, dat alles wat hem tegenhoudt, alle ketenen voorgoed gebroken mogen worden. Dat zijn ogen voor goed open mogen gaan. In Jezus naam! Amen! 💖
 •  

  Mia

  Dat de financiële oorlog die onder de kinderen heerst mijn mama en papa mag bevrijden in hun ziel Dat dit écht mag eindigen in een vredesplan Dit is zo’n grote vete al al die jaren hij op iedereen zeer zwaar weegt Dat die kinderen verlichting in hun geest mogen ontvangen , samen met de bewindvoeder & de vrederechter DankJe dat ik hiervoor een kaarsje mag - kan aansteken
 •  

  De slachtoffers van de aanslag in Utrecht

  Dat de gewonden mogen genezen en de overleden slachtoffers mogen rusten in vrede. Dat zo'n zinloze daad nooit meer mag gebeuren in Nederland en nergens ter wereld!
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars