4 x Paasconcerten die je niet wilt missen

In april is het Pasen. Dat betekent dat er weer allerlei mooie concerten zijn. Deze wil je niet missen en zijn ook nog eens goed betaalbaar.

1. Reyer

Reyer presenteert dit jaar de ‘Hoop In Mij’ paastour: twaalf avonden waarop aanbidding en verstillen hand in hand gaan, op weg naar het paasfeest. Bekijk de data en locaties en reserveer je kaarten via zingenindekerk.nl. 

2. The Psalm Project

De concerten van The Psalm Project zijn inmiddels een begrip in Nederland. Met een eigentijdse vertaling van de psalmen worden de bezoekers getrakteerd op sfeervol en verrassend concert. Jong en oud zullen aangesproken worden door prachtige liederen die de band ten gehore zal brengen. Het geheel wordt afgewisseld met verhalen, luisterliederen en momenten om mee te zingen. Bekijk de data en locaties en reserveer je kaarten via zingenindekerk.nl. 

3. Gerald Troost

Beleef een indringend concert met Gerald & Nelinda Troost, samen met professionele gastmuzikanten. Het programma is geschikt voor het hele gezin en zal bestaan uit ontroerende solo’s over het lijden, sterven en opstaan van Jezus. Ook is er gelegenheid om samen te zingen! De opstanding van Jezus is een keerpunt in de geschiedenis en nog steeds actueel. Jezus gaf 100% voor jou. Er is hoop voor jouw leven. Er is toekomst voor de wereld! Naast bekende liedjes als ‘100%’, ‘Stille zaterdag’ en ‘O hoofd vol bloed en wonden’ zullen Gerald en Nelinda ook een voorproefje laten horen van de nieuwe cd die onlangs is opgenomen in Amerika. Bekijk de data en locaties en reserveer je kaarten via zingenindekerk.nl. 

4. Marcel Zimmer

Dit paasconcert is een feestelijk en interactief concert voor de hele familie. Jong en oud zullen aangesproken worden door prachtige liederen die Marcel Zimmer en band ten gehore zullen brengen. Het geheel wordt afgewisseld met sketch, illustraties en een verhaal met een paasboodschap. Het concert duurt 60 tot 75 minuten zonder pauze. Bekijk de data en locaties en reserveer je kaarten via zingenindekerk.nl. 

Deze concerten worden aangeboden door Zingen in de Kerk. Zingen in de Kerk heeft geen winstoogmerk en vraagt ook geen reserveringskosten voor de kaartverkoop van de diverse concerten en voorstellingen. Zingen in de Kerk is een initiatief van de Protestantse Kerk in Nederland en Kerk in Actie.

 

Deel dit verhaal:
Gastblogger

Geschreven door:

Thema: Blog
5 maart 2019
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.
Nieuwsbrief