MENUMENU

4 x Paasconcerten die je niet wilt missen

In april is het Pasen. Dat betekent dat er weer allerlei mooie concerten zijn. Deze wil je niet missen en zijn ook nog eens goed betaalbaar.

1. Reyer

Reyer presenteert dit jaar de ‘Hoop In Mij’ paastour: twaalf avonden waarop aanbidding en verstillen hand in hand gaan, op weg naar het paasfeest. Bekijk de data en locaties en reserveer je kaarten via zingenindekerk.nl. 

2. The Psalm Project

De concerten van The Psalm Project zijn inmiddels een begrip in Nederland. Met een eigentijdse vertaling van de psalmen worden de bezoekers getrakteerd op sfeervol en verrassend concert. Jong en oud zullen aangesproken worden door prachtige liederen die de band ten gehore zal brengen. Het geheel wordt afgewisseld met verhalen, luisterliederen en momenten om mee te zingen. Bekijk de data en locaties en reserveer je kaarten via zingenindekerk.nl. 

3. Gerald Troost

Beleef een indringend concert met Gerald & Nelinda Troost, samen met professionele gastmuzikanten. Het programma is geschikt voor het hele gezin en zal bestaan uit ontroerende solo’s over het lijden, sterven en opstaan van Jezus. Ook is er gelegenheid om samen te zingen! De opstanding van Jezus is een keerpunt in de geschiedenis en nog steeds actueel. Jezus gaf 100% voor jou. Er is hoop voor jouw leven. Er is toekomst voor de wereld! Naast bekende liedjes als ‘100%’, ‘Stille zaterdag’ en ‘O hoofd vol bloed en wonden’ zullen Gerald en Nelinda ook een voorproefje laten horen van de nieuwe cd die onlangs is opgenomen in Amerika. Bekijk de data en locaties en reserveer je kaarten via zingenindekerk.nl. 

4. Marcel Zimmer

Dit paasconcert is een feestelijk en interactief concert voor de hele familie. Jong en oud zullen aangesproken worden door prachtige liederen die Marcel Zimmer en band ten gehore zullen brengen. Het geheel wordt afgewisseld met sketch, illustraties en een verhaal met een paasboodschap. Het concert duurt 60 tot 75 minuten zonder pauze. Bekijk de data en locaties en reserveer je kaarten via zingenindekerk.nl. 

Deze concerten worden aangeboden door Zingen in de Kerk. Zingen in de Kerk heeft geen winstoogmerk en vraagt ook geen reserveringskosten voor de kaartverkoop van de diverse concerten en voorstellingen. Zingen in de Kerk is een initiatief van de Protestantse Kerk in Nederland en Kerk in Actie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
5 maart 2019
Kaarsjes:
 •  

  Zorgverleners.

  Geef vrede door van hand tot hand. De sterke,zachte hand zij dank, die meer dan troost kan geven: als woorden stokken, spreekt de hand in vriendschap, steun en zegen.
 •  

  mijn grote liefde

  dat wij samenkomen en dat je echt definitief gaat kiezen voor mij en onze kleine meid. ik hou van je met heel mijn hart. Laat ons alstublieft samen gelukkig worden. Dit is mijn liefste wens. ik wil je gelukkig maken en al mij n liefde geven.
 •  

  Mijn ouders

  Het spijt mij dat ik jullie niet kon geven wat ik graag wilde geven als zoon. En dit spijt me oprecht . Ik mis jullie .
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars