MENUMENU

5 tips voor de Kerstdagen

Gisteren viel er bij mij een dubbele dosis reclamefolders op de deurmat. Een teken dat veel ondernemers rondom de Kerstdagen graag goede zaken willen doen. Dat gun ik hen van harte.

Kerstverhaal

Maar ik gun jou en mij ook dat het Kerstverhaal, dat gratis en voor niets verkrijgbaar is, niet ergens in een uithoek van de Kerstdagen terecht komt. Nauwelijks gezien of gehoord.

Daarom geef ik je 5 tips voor een nog mooier Kerstfeest.

 1. Bedenk wie je met een uitnodiging kunt verrassen. Een uitnodiging voor de kerstmaaltijd, maar ook voor koffie op 2de Kerstdag is heel waardevol voor iemand die doorgaans over het hoofd wordt gezien of achter het net vist.
 2. Stuur de mensen in je buurt een Kerstwens. Zo kunnen ze ervaren dat Kerst meer kan zijn dan gezelligheid en lekker eten. Deze wensen zijn in alle soorten en maten te vinden op het web.
 3. Verras een familielid, vriend of kennis die het niet breed heeft, met een feestelijke traktatie of zelfs een mini kerstpakket.
 4. Mensen die in het afgelopen jaar een geliefde hebben verloren zien vaak op tegen de Kerstdagen. Nodig hen uit op een moment dat er geen andere dierbaren bij hen zijn.
 5. Last but not least: vergeet niet om tijd te nemen voor het luisteren naar de Kerstboodschap. Misschien in een kerk in de buurt of bij onze eerste Kerstviering op Facebook #socialkerst.

 

Tenslotte wil ik jullie allemaal nu alvast lichte feestdagen toewensen.

“ Jezus is het licht dat schijnt in het donker. En het licht heeft het gewonnen van het donker.” Johannes 1:5

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
17 december 2016
Kaarsjes:
 •  

  Dennis Everon

  Dat Dennis op God z'n weg terug mag komen en daar voorgoed mag blijven, dat alles wat hem tegenhoudt, alle ketenen voorgoed gebroken mogen worden. Dat zijn ogen voor goed open mogen gaan. In Jezus naam! Amen! 💖
 •  

  Mia

  Dat de financiële oorlog die onder de kinderen heerst mijn mama en papa mag bevrijden in hun ziel Dat dit écht mag eindigen in een vredesplan Dit is zo’n grote vete al al die jaren hij op iedereen zeer zwaar weegt Dat die kinderen verlichting in hun geest mogen ontvangen , samen met de bewindvoeder & de vrederechter DankJe dat ik hiervoor een kaarsje mag - kan aansteken
 •  

  De slachtoffers van de aanslag in Utrecht

  Dat de gewonden mogen genezen en de overleden slachtoffers mogen rusten in vrede. Dat zo'n zinloze daad nooit meer mag gebeuren in Nederland en nergens ter wereld!
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars