5 x Paasconcerten die je niet wilt missen

In april is het Pasen. Dat betekent dat er weer allerlei mooie concerten zijn. Deze wil je niet missen en zijn ook nog eens goed betaalbaar.

1. De Oden van Salomo & De Zandtovenaar

De Oden van Salomo, een eeuw na Jezus tijd op aarde gezongen door Syrische christenen, staan bomvol beeldende taal. Beelden die gebruikt worden om de liefde en grootheid van de Messias en de Vader te begrijpen. Tijdens deze paas-tour spelen we meer in op deze prachtige beelden met niemand minder dan de Zandtovenaar Gert van de Vijver! Hij kan als geen ander beelden tot leven laten komen en ze laten spreken. We zoomen in op het kruis die de weg heeft geopend voor de mensen naar het paradijs. In verschillende beelden komt dit terug tijdens het concert; uitbundig maar ook verstillend. Vol energie maar ook in de rust. Een avond waarin het publiek meegenomen wordt naar het hart van de Oden: het teken van het kruis.
Het is een avondvullend programma van circa 1,5 uur. Verder zal er een pauze van 20 minuten zijn waar tegen betaling koffie en thee geschonken wordt. Bekijk de data en locaties en reserveer je kaarten via zingenindekerk.nl. 

2. The Psalm Project

De concerten van The Psalm Project zijn inmiddels een begrip in Nederland. Met een eigentijdse vertaling van de psalmen worden de bezoekers getrakteerd op sfeervol en verrassend concert. Jong en oud zullen aangesproken worden door prachtige liederen die de band ten gehore zal brengen. Het geheel wordt afgewisseld met verhalen, luisterliederen en momenten om mee te zingen. Bekijk de data en de vele locaties en reserveer je kaarten via zingenindekerk.nl. 

3. Pearl Jozefzoon

Op dit concert zingt Pearl Jozefzoon vanuit haar nieuwe CD. Het wordt een prachtig concert met prachtige band. Bekijk de data en locaties en reserveer je kaarten via zingenindekerk.nl. 

4. Marcel en Lydia Zimmer

Marcel en Lydia gaan weer samen optreden. Wat een feest! Dat gaat een mooi concert worden voor jong en oud! Het paasconcert is een feestelijk en interactief concert voor de hele familie. Jong en oud zullen aangesproken worden door prachtige liederen die Marcel en Lydia ten gehore zullen brengen. Het geheel wordt afgewisseld met sketch, illustraties en een verhaal met een paasboodschap. Het concert duurt 60 tot 75 minuten zonder pauze. Bekijk de data en locaties (Ermelo, Gorinchem en Oldekerk) en reserveer je kaarten via zingenindekerk.nl. 

5. Messiah de Musical – Gospelkoor El Shaddai

De nieuwe musical van Tore W. Aas, bekend van het Oslo Gospel Choir, wordt in een concerttour door heel Nederland uitgevoerd. Het levensverhaal van Jezus Christus, vertolkt in een selectie van 21 schitterende gospelsongs, wordt uitgevoerd door interkerkelijk Gospelkoor El Shaddai onder leiding van Leon van Veen. Een van Zijn discipelen, Johannes, vertelt van dichtbij wat hij allemaal heeft gezien en meegemaakt. Werkelijk een inspirerende gospelmusical met hedendaagse gospelsongs brengt je dichterbij de gebeurtenissen van 2000 jaar geleden en doet je beseffen wat Jezus ook in jouw leven kan betekenen. Bekijk de data en locaties en reserveer je kaarten via zingenindekerk.nl. 

Deze concerten worden aangeboden door Zingen in de Kerk. Zingen in de Kerk heeft geen winstoogmerk en vraagt ook geen reserveringskosten voor de kaartverkoop van de diverse concerten en voorstellingen. Zingen in de Kerk is een initiatief van de Protestantse Kerk in Nederland en Kerk in Actie. Kijk op de website voor meer concerten. 

 

Deel dit verhaal:
Gastblogger

Geschreven door:

Thema: Blog
3 maart 2020
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.
Nieuwsbrief