5 x Zwoele zomeruitstapjes met je partner

Wat is het genieten: de zon op je huid, dat zwoele briesje, blote benen en een gebruind gezicht. Met dit weer kun je samen met je partner zoveel meer doen dan netflixen.
Vijf tips van de redactie.

 

 

Maak ’s avonds een strandwandeling

’s Avonds is het meestal lekker rustig op het strand. Niks romantischer dan samen met je voeten door het mulle zand lopen, het geluid van de golven naast je en de hand van je partner in die van jou.

Überhaupt samen wandelen


Je hoeft natuurlijk niet per se naar een bos of duin. Samen struinen door de wijk kan ook al heerlijk samen. Tijdens het wandelen komen vaak de mooiste gesprekken op gang. Je hebt geen huishoudelijke afleiding en geen chagrijnige pubers of peuters die om de tien minuten uit hun bed kruipen. Wellicht heb je die wel thuis en moet je eventjes oppas regelen.


Lekker lang op een terras zitten


De hele dag op een terras hangen is iets waar je als student met hevig uitstelgedrag nog heerlijk van kunt genieten. Je voelt je vrij van alle verantwoordelijkheden. Hoe fijn is het om dit jaren later weer even samen te voelen. Vergeet de hypotheek, die komende verbouwing of hulpbehoevende familieleden even voor een paar uur. Telefoons weg, onderuitzakken op een terras en de verleiding weerstaan een foto hiervan op Instagram te zetten. Hoef je ook niet al die reacties in de gaten te houden. Dan kun je weer normaal met elkaar praten en het even helemaal nergens over hebben. 

Urenlang slenteren in een stad


Zoek een romantische stad. Maastricht heeft een prachtig centrum. Het is in tweeën gesplitst door een lange brug. Hier is al menig huwelijksaanzoek gedaan. Hierover kun je met alleen oog voor elkaar slenteren.

Ga met een groep naar een festival


Samen luisteren naar je favoriete band, eventueel omringd door een gezellige groep vrienden, maar toch dicht bij elkaar. Loom in het gras liggen en ondertussen genieten van de muziek en de gezelligheid. In de zomer barst het van de festivals. Graceland is een (christelijke) aanrader. Leuke bands, goede sprekers en een heerlijke zomersfeer.

 

Deel dit verhaal:
Gastblogger

Geschreven door:

Thema: Blog
2 augustus 2018
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.
Nieuwsbrief