MENUMENU

Aan welk woord denk jij?

Aan welk woord denk jij als je deze foto ziet?

Als ik deze rietstengel zie, denk ik aan mijn dochter van vijf die me in de zomervakantie met een pluim in mijn nek kietelt en ik denk aan vroeger toen ik zelf zulke pluimen plukte om mijn vriendinnen te plagen. Mijn woord is ‘ondeugend’. (Adrie Stemmer)

Aan welk woord denk jij bij het zien van deze foto? Deel het in de reacties, op facebook of twitter en Anne (Cirkel der Natuur) maakt met jullie woorden een mooi gedicht.

 

Een reactie op “Aan welk woord denk jij?
 1. Marina schreef:

  Mysterieus…

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
24 november 2015
Kaarsjes:
 •  

  mijn grote liefde

  dat wij samenkomen en dat je echt definitief gaat kiezen voor mij en onze kleine meid. ik hou van je met heel mijn hart. Laat ons alstublieft samen gelukkig worden. Dit is mijn liefste wens. ik wil je gelukkig maken en al mij n liefde geven.
 •  

  Mijn ouders

  Het spijt mij dat ik jullie niet kon geven wat ik graag wilde geven als zoon. En dit spijt me oprecht . Ik mis jullie .
 •  

  mijn ouders

  Dat zij veilig en behouden mogen aankomen bij mijn oom en tante. Dat zij eveneens veilig en behouden huiswaarts mogen keren en thuis arriveren
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars