MENUMENU

Alive Again – vlog 9 Jogchum Vlog’em

Soms raakt een zin je.
Soms méér dan dat.
Jogchum hoort en leest een moedgevende boodschap in het nummer 'Alive Again' van Neal Morse.

 


Het nummer ‘Alive Again’ van Neal Morse is onderdeel van het album “The Grand Experiment”. Het hele album vind je hier: https://www.youtube.com/watch?v=qHZeN…

 

2 reacties op “Alive Again – vlog 9 Jogchum Vlog’em
 1. Marina schreef:

  Gisteren carpool karaoke met lady gaga gezien, houdt niet echt van die muziek maar op het laatst werd ik toch geraakt.. Kippevel..Million reasons en vooral omdat ze zo mooi kan zingen en ik kon zien dat ze zelf ook geraakt werd door dit nummer..

  • Jogchum Zijlstra schreef:

   Hoi! Bedankt voor je reactie. Ja, gaaf is dat he? Van welke muziek hou je wél? (wat raakt jou keer op keer?)

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
26 oktober 2016
Kaarsjes:
 •  

  Zorgverleners.

  Geef vrede door van hand tot hand. De sterke,zachte hand zij dank, die meer dan troost kan geven: als woorden stokken, spreekt de hand in vriendschap, steun en zegen.
 •  

  mijn grote liefde

  dat wij samenkomen en dat je echt definitief gaat kiezen voor mij en onze kleine meid. ik hou van je met heel mijn hart. Laat ons alstublieft samen gelukkig worden. Dit is mijn liefste wens. ik wil je gelukkig maken en al mij n liefde geven.
 •  

  Mijn ouders

  Het spijt mij dat ik jullie niet kon geven wat ik graag wilde geven als zoon. En dit spijt me oprecht . Ik mis jullie .
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars