Anne schrijft, jij kiest

We zijn op weg naar Pasen. Tijd voor bezinning. Tijd om tot rust te komen. Tijd voor stilte. Daarom vandaag een fotoblog over de stilte. Stem voor 20.00 uur op de foto die jou het meeste aanspreekt. Bij foto die de meeste stemmen krijgt, maakt Anne (Cirkel der Natuur) een mooi gedicht.

2 comments on “Anne schrijft, jij kiest
  1. Avatar m. schreef:

    ik kies voor foto 2, de eerste maakt mij depri, de tweede lijkt me wel wat op een bankje zitten mijmeren

  2. Avatar Truus schreef:

    Ik kies voor foto 2 even alleen zijn het diepste in mij oproepen.

Deel dit verhaal:
Gastblogger

Geschreven door:

Thema: Blog
11 maart 2014
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.
Nieuwsbrief