Anne schrijft, jij kiest

Met mijn fotoblog blijf ik vandaag nog even in paassferen. Ik heb drie foto’s uitgezocht rond het thema ‘Nieuw leven’. Al dat nieuwe leven in de natuur doet me denken aan deze tekst:

“De hemel staat in open verbinding met alle mensen op aarde die nieuw leven hebben ontvangen. (Lucas 15:7,10). Ga er maar van uit dat die gebeurtenis even duidelijk door de hemelbewoners wordt waargenomen als het doorbreken van de zon op aarde gezien wordt door mens en dier.”

Stem vandaag voor 20.00 uur op jouw favoriete foto. Bij de foto die de meeste stemmen krijgt, maak ik een gedicht op maat.

Deel dit verhaal:
Gastblogger

Geschreven door:

Thema: Blog
22 april 2014
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.
Nieuwsbrief