MENUMENU

App voor stille tijd: Bidden onderweg

We schrijven er regelmatig over, op Mijnkerk.nl: tot rust komen, tijd voor jezelf hebben… We weten dat je regelmatig heel druk bent en waarschijnlijk weleens snakt naar een moment rust of bezinning. Of stille tijd, het is maar hoe je het wilt noemen. Als je het fijn vindt om hierin begeleid te worden, is de app Bidden onderweg een aanrader.

App Bidden Onderweg

De app heeft voor elke dag een klein moment waarin je meegenomen wordt in een mooi (meestal Benedictijnsachtig) lied, een stuk voorgelezen uit de Bijbel en een kleine overdenking. Er wordt tijd gemaakt om je zelf te laten nadenken. Het meest ideale van deze app is dat je het bijvoorbeeld in de auto kan doen, daarom heet hij ook Bidden onderweg.

Waar kun je de app vinden?

De app is te downloaden voor Android en Iphone via de Playstore. De app is gratis.

Gebruik jij een app om af en toe een tijd van bezinning te hebben?

Deel dit verhaal:
Anneloes van ´t Hof

Geschreven door:

Thema: Blog
2 augustus 2018

[views]
Kaarsjes:
 •  

  Bobbie Athena

  Ik hoop dat jouw leven heel mooi en heel lang en heel gelukkig en heel goed mag zijn
 •  

  T.

  Een kaarsje voor T., die vandaag toetsen heeft waar ze zo vreselijk tegenop ziet maar die ook zo ontzettend belangrijk zijn voor wat ze heel graag wil! Dat ze geen last van faalangst zal hebben, maar de toetsen gewoon zal maken op basis wat ze kan en weet. Want dan haalt ze ze ongetwijfeld!
 •  

  Willie

  Ik wil een kaarsje branden voor Willie en Jan, die door een moeilijke tijd heen gaan en wel wat licht en de Lichtbron kunnen gebruiken.
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars