MENUMENU

App voor stille tijd: Bidden onderweg

We schrijven er regelmatig over, op Mijnkerk.nl: tot rust komen, tijd voor jezelf hebben… We weten dat je regelmatig heel druk bent en waarschijnlijk weleens snakt naar een moment rust of bezinning. Of stille tijd, het is maar hoe je het wilt noemen. Als je het fijn vindt om hierin begeleid te worden, is de app Bidden onderweg een aanrader.

App Bidden Onderweg

De app heeft voor elke dag een klein moment waarin je meegenomen wordt in een mooi (meestal Benedictijnsachtig) lied, een stuk voorgelezen uit de Bijbel en een kleine overdenking. Er wordt tijd gemaakt om je zelf te laten nadenken. Het meest ideale van deze app is dat je het bijvoorbeeld in de auto kan doen, daarom heet hij ook Bidden onderweg.

Waar kun je de app vinden?

De app is te downloaden voor Android en Iphone via de Playstore. De app is gratis.

Gebruik jij een app om af en toe een tijd van bezinning te hebben?

Deel dit verhaal:
Anneloes van ´t Hof

Geschreven door:

Thema: Blog
2 augustus 2018
Kaarsjes:
 •  

  Vluchtelingen.

  In gedachten en gebed denk ik aan hen die gevlucht zijn terwijl ik de kaars ontsteek. Leg het in gebed neer in de hand van God.Heer wees met hen die een moeilijke weg gaan vol onzekerheid in hun bestaan. Heer ik vraag u om kracht om moed en vertrouwen. Heer ontferm u over hen en allen om hen heen wees hen en ons nabij help ons op de weg die wij gaan amen.
 •  

  Jula en haar vader, moeder en broertje

  troost en kracht in het leven zoals het gegeven is.
 •  

  Mezelf

  Voor een tweede kindje... En vertrouwen dat God voor mij zal zorgen. Dat er niet weer opnieuw complicaties zullen zijn. Heer ik bid u om.een wonder. Ontferm u over ons!!!
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars