MENUMENU

Meerderheid Australiërs stemt voor homohuwelijk – GOED NIEUWS

Goed nieuws uit Australië! Een meerderheid van de Australische bevolking stemt voor het homohuwelijk. 61,6 % stemde voor en 38,4 was tegen. Ruim driekwart van de stemgerechten deed mee aan de peiling. Nu de uitkomst duidelijk is en positief, zal de Australische een wetsvoorstel voor invoering van het homohuwelijk naar het parlement te sturen.

Eerste homohuwelijk in Nederland

Wist je dat Nederland als eerste land ter wereld het huwelijk open stelde voor mensen van hetzelfde geslacht? In 2001 was dat wereldnieuws.
Duitsland was een van de laatste West-Europese landen waar het homohuwelijk nog niet mogelijk was. Maar afgelopen zomer veranderde dat.

GOED NIEUWS
In de rubriek goed nieuws delen we elke week een positief nieuwsbericht met je. In een wereld waarin het bol staat van berichten over aanslagen en andere rottigheid, kijken wij graag naar nieuws met een positieve boodschap.

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
15 november 2017
Kaarsjes:
 •  

  Jou.

  God geeft ons allen het vertrouwen dat we gered zullen worden. Ik bid dat hij ons allen vreugde en vrede zal geven door ons geloof in Jezus Christus. Dan zal ons vertrouwen op God steeds sterker worden, door de kracht van de heilige Geest.
 •  

  Dennis Everon

  Dat Dennis op God z'n weg terug mag komen en daar voorgoed mag blijven, dat alles wat hem tegenhoudt, alle ketenen voorgoed gebroken mogen worden. Dat zijn ogen voor goed open mogen gaan. In Jezus naam! Amen! 💖
 •  

  Mia

  Dat de financiële oorlog die onder de kinderen heerst mijn mama en papa mag bevrijden in hun ziel Dat dit écht mag eindigen in een vredesplan Dit is zo’n grote vete al al die jaren hij op iedereen zeer zwaar weegt Dat die kinderen verlichting in hun geest mogen ontvangen , samen met de bewindvoeder & de vrederechter DankJe dat ik hiervoor een kaarsje mag - kan aansteken
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars