Beautiful – Blijft de baard?

Sinds ik in Noordwijk werk ga ik daar naar de kapper. Het is een goede manier om een beetje Noordwijker te worden. Sindsdien is Tony mijn vaste kapper geworden. Hij is een geweldige haarstylist, die steeds weer een nieuw idee heeft voor mijn haar.

In de loop van de tijd hebben wij elkaar een beetje beter leren kennen en praten we over van alles en nog wat. Van God tot kapperszaken, van schoonheid tot kerk en MijnKerk.

janneke en tony

kapper Tony en Janneke

Barbiermode

De laatste keer hadden wij het over de toekomst van de baard. Tony, baardloos, was kort geleden model geweest bij een internationale barbiershow. Blijft de baard? vroeg ik hem.

Eerlijk gezegd ben ik niet zo van de baarden en de snorren. Ik houd van een open gezicht. In de bijbel lijkt de baard een bijzonder teken te zijn van heiligheid. Dit bijbelse argument zal in de wereld van de mode niet meetellen.

Baard of baardloos?

Voorlopig zullen de baarden nog wel even blijven, vertrouwt Tony mij toe. De grootste hype is wel geweest. De komende tijd kan alles voor mannen. Het hangt er vanaf, of het je staat! zegt Tony.

Dus mannen, kijk nog eens kritisch in de spiegel en maak je keus: baard, of baardloos. Wat staat jou het beste?

janneke en tony 2

Jannekes haar wordt onder handen genomen door kapper Tony

foto header: Matthew G, flickr
andere foto’s: Janneke