Hoe geef je betekenis aan je leven?

Betekenis geven aan je leven, hoe doe je dat? Binnen drie minuten krijg je van vijf inspirerende Nederlanders tips!

Een van de geïnterviewden in deze Inspirerende Hutspot vraagt zich af waarom je nog zou wachten om te doen wat je eigenlijk zou willen doen. “Leef vandaag!”.  Heb jij nog iets wat je graag zou willen doen? En wat let je?

Foto: Jason Devaun
One comment on “Hoe geef je betekenis aan je leven?
  1. Avatar Frits Bosch schreef:

    We hebben als christen de opdracht, om de boodschap van GENADE, van liefde, van kracht, van troost van wijsheid en toekomst door te geven. Dit probeer ik met mijn site http://www.dewaaromsvanhetleven.nl ,uitleg van veel voorkomende situaties waar we zo maar in terecht kunnen komen, uitleg van mijn geloof en vertrouwen,. Dit probeer ik met genade gaven, met creaties van schrijven, schilderen, sieraden maken, creaties in de natuur , en foto’s en bewerken.
    Leven en proberen te doen met vallen en opstaan, tegenstand en waardering, met als enige doel mensen gelukkig te maken, we kunnen nog in heel moeilijke situaties zitten of komen, maar we mogen weten, van de mooie toekomst die komen gaat, door de liefde van GOD, het genade, verzoenoffer van JEZUS, en de hulp en leiding van de HEILIGE GEEST.
    Wanneer zal die toekomst komen, als de boodschap is doorgegeven aan ALLE MENSEN, dan zal JEZUS terugkomen.

Deel dit verhaal:
Gastblogger

Geschreven door:

Thema: Blog
2 maart 2016
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.
Nieuwsbrief