MENUMENU

BN’ers over hún Top2000 nummer

We vroegen BN'ers Hennie Huisman, Barry Hay en Marc Klein Essink naar hun favoriete Top2000 nummer. Bekijk de filmpjes voor hun favoriete nummers en vertel welk nummer jouw eigen favoriet is.

Het favoriete Top2000-nummer van Barry Hay:

Het favoriete Top2000-nummer van Hennie Huisman:

Het favoriete Top2000-nummer van Marc Klein Essink:

Ben je zelf ook bij een Top2000 kerkdienst geweest, dan heb je zelf vast ook een favoriet nummer en een verhaal waarom dat jouw favoriete nummer is.

Op MijnKerk.nl vind je elke maand meerdere blogs over Top2000 muziek. Vind je het leuk om ook een keer jouw verhaal te vertellen, zet dan in de reacties wat jouw favoriete nummer is en waarom. Dan benaderen we in de loop van het jaar een keer om uitgebreider je verhaal te vertellen.

Fotografie: Elvin
Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
22 december 2015
Kaarsjes:
 •  

  De ontheemde mens.

  Zembla. Een nieuw begin? Terwijl ik een kaarsje ontsteek. In gedachten en gebed denk ik aan hen die uit hun huis gezet zijn.Oud en Jong. Leg het neer in uw hand.Heer wees met hen die een moeilijke weg gaan vol onzekerheid in hun bestaan. Heer vraag u om kracht om moed en vertrouwen. U heeft uw Woord aan ons gegeven. Heer ontferm u over hen en allen om hen heen wees hen en ons nabij. Amen.
 •  

  Mijn moeder

  Dat ze Liesbeth Hofman en alle moslims aan de varkens voeren.
 •  

  een opa

  dat hij zijn kleinkind weer mag zien en niet alleen van een afstandje
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars