MENUMENU

Zomerse boekentips 2014

Zomer! Maar welke boeken neem je mee op vakantie? Deel hier jouw boekentip!

Het was een kwestie van flink wikken en wegen. Omdat ik nog niet in het bezit ben van een e-reader moest ik besluiten welke boeken ik mee zou nemen op vakantie naar Italië. Maandenlang keek ik uit naar het lezen van een goed boek met zicht op het Gardameer. De gekozen boeken zouden toch niet tegenvallen?

Gelukkig niet! Deze twee boeken boeiden mij van begin tot eind.

1. Stoner, John Willams Een integer levensverhaal dat mij van begin tot eind bleef boeien en ik niet weg kon leggen. Prachtig taalgebruik, levendige beschrijving van een bij vlagen triest maar intens bestaan.  Niet voor niets overal bejubeld!

2.  De 100 jarige man die uit het raam klom en verdween, Jonas Jonasson Het deed me denken aan de film Big Fish. Je wordt mee gezogen in het levensverhaal van Allan Karlsson. Hij trekt er op zijn 100e verjaardag op uit en maakt de meest wilde/ bijzondere/ mooie/ gekke avonturen mee. Al snel blijkt dat het eigenlijk zijn manier van leven is. Een leven vol bijzondere ontmoetingen.

Deel jouw favoriet!

Ben jij dit jaar ook blij verrast door een boek? Deel het en maak er de keuze van iemand die nog op vakantie moet gaan makkelijk mee.

Reageren

Reacties

Deel dit verhaal:
MijnKerk.nl

Geschreven door:

Zoeken:

Populaire berichten

Kaarsjes:
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars