MENUMENU

Boos op mijzelf

Ik ben er wéér ingetuind! Ik kijk nooit naar ‘Boer zoekt vrouw’ en dat leverde steeds vaker de opmerkingen op in de trant van: ‘Kom op zeg! Daar moet jij toch zeker naar kijken!'

Of: ‘je leeft toch niet onder een steen? Het is zo leuk!’. Dus wat deed ik? Ik stopte met luisteren naar mijn eigen gevoel en ging toch ook maar eens kijken. Ik had het eerlijk gezegd al na 10 minuten gezien, want ik viel erin op het moment dat… daar komt het… dat Geert alle drie de vrouwen aan het aflebberen was. Het feit dat die vrouwen dat allemaal goed vonden… Toen gingen we door naar Tom… en ja: die vind ik ook knap en charmant en alles wat er bij hoort. Tegelijk: iets te jong voor mij en er staan er meer dan duizend in de rij voor hem, dus laat maar gaan.

Theo is wat ouder en rustiger, dus dat zou eerder in de buurt komen, maar daar voel ik geen ‘klik’ mee dus dat gaat ook over. Bertie, tsja….in haar herkende ik de emotionele blokkades. Ik wens haar iemand toe die haar kan helpen om bij haar gevoel te komen. Dáár heeft ze meer baat bij dan bij een relatie. Eigenlijk zeg ik dus: zorg dat je een goede relatie met jezelf krijgt, Bertie.  Dán heb je het meeste gewonnen.

Begrijp me goed: ik keur het programma niet af, maar de opzet is niet zoals ik zélf zou willen of kunnen daten.  Speeddaten en dan in 1 minuut je keuze maken. Daarna met drie potentiële partners tegelijk een paar dagen optrekken en dan 1 voor 1 mensen wegsturen. En dat allemaal voor het oog van camera’s. Ik zoek de ware liefde liever op een andere manier.

Afgelopen zondag heb ik nóg een poging gedaan omdat ik niet op een keer af wilde gaan. Na een kwartier ben ik opnieuw afgehaakt. Het was een goede wake-up call. Op zondagavond trek ik voortaan, weer lekker eigenwijs, mijn eigen plan.

Wanneer was jij voor het laatst boos op jezelf en waarom?

Fotografie: Hans-Peter van Velthoven

 

Reageren

Reacties

Deel dit verhaal:
MijnKerk.nl

Geschreven door:

Zoeken:

Populaire berichten

Kaarsjes:
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars