MENUMENU

Bouw mee aan Mijn Kerk

Ken/ben jij die communicatief sterke webredacteur, eindredacteur en/of internetpredikante die wij zoeken?

Kan jij goed schrijven en denk je dat MijnKerk.nl het medium is om jouw bijdragen op te publiceren? Ken je iemand die ijzersterk is in taal/communiceren en mensen met bijdragen weet te raken? Iemand die het in zich heeft om anderen aan te sturen?

Om het Mijn Kerk-team te versterken zijn we dringend op zoek naar communicatief vaardige mensen. Bekijk de vacatures en reageer.

Bouw mee!

MijnKerk.nl groeit en bloeit. Wil jij onderdeel zijn van Mijn Kerk door mee te bouwen? Hier vind je de openstaande vacatures:

Vacature webredacteur

Vacature eindredacteur

Vacature internetpredikante

We kijken uit naar de reacties!

Foto: Ken Teegardin

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
12 juli 2014
Kaarsjes:
 •  

  De zoon van m'n vriendin die weer terecht is

  God zij dank, hij is terecht!
 •  

  M'n vriendin en haar gezin

  Haar 17-jarige zoon is sinds 12 februari vermist. God, maak dat hij snel een teken van leven geeft. Maak dat hij geen verkeerde mensen tegenkomt en zelf geen verkeerde keuzes maakt. Wees met hem en bescherm hem alstublieft. En wees met zijn ouders en broer en alle anderen die zich zorgen maken.
 •  

  Mijn dochter

  Mijn dochter is zich gaan verdiepen in de Koran. Ze heeft een Marokkaanse vriend. Niet hij zet haar daar toe aan, maar zelf wil ze de mogelijkheden ontdekken. Ze heeft de hele Koran al doorgelezen en is nu aan de Bijbel begonnen. Ik kan het alleen maar toejuichen. Voor ons gezin zal het nog wel eens lastig zijn, maar ik begrijp haar en geniet van onze gesprekken. Ik wil voor ons gezin bidden.
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars