Bouw mee aan Mijn Kerk

Ken/ben jij die communicatief sterke webredacteur, eindredacteur en/of internetpredikante die wij zoeken?

Kan jij goed schrijven en denk je dat MijnKerk.nl het medium is om jouw bijdragen op te publiceren? Ken je iemand die ijzersterk is in taal/communiceren en mensen met bijdragen weet te raken? Iemand die het in zich heeft om anderen aan te sturen?

Om het Mijn Kerk-team te versterken zijn we dringend op zoek naar communicatief vaardige mensen. Bekijk de vacatures en reageer.

Bouw mee!

MijnKerk.nl groeit en bloeit. Wil jij onderdeel zijn van Mijn Kerk door mee te bouwen? Hier vind je de openstaande vacatures:

Vacature webredacteur

Vacature eindredacteur

Vacature internetpredikante

We kijken uit naar de reacties!

Foto: Ken Teegardin