MENUMENU

Dankjewel! Jij verdient een lintje!

Een dag voorafgaand aan de viering van Koningsdag worden ieder jaar Lintjes uitgereikt. Het is een Koninklijke onderscheiding. Die krijg je niet zomaar. Je moet daarvoor heel wat doen, heel wat mooie activiteiten ondernemen die goed zijn voor de maatschappij.
Zo’n lintje is in feite een super groot Dankjewel!

Iets doen voor een ander

Ik ken best veel mensen die klaar staan voor een ander zonder er iets voor terug te willen. Zo ken ik Anita die een mooie afscheidsavond aan het organiseren is voor groep 8. Ik weet dat Willemijn en Ilonka geholpen hebben met de koningsspelen afgelopen vrijdag. En Nely zit in een commissie die nieuwe bewoners in de wijk welkom heet. Mijn buurman zorgt altijd dat de lampjes in de steeg stroom hebben en een paar andere mensen organiseren ieder jaar een straatfeest. Er zijn mensen die wekelijks een bordje extra op tafel zetten zodat een ander kan mee-eten die anders eenzaam thuis zou zitten. O ja, en bij Maria kan mijn dochter eigenlijk altijd wel terecht als dat even handig is. En zo kan ik mijn lijstje nog veel langer maken…

#dankjewel #lintje

Al die mensen op mijn lijstje verdienen een dankjewel. Ik geloof ook dat je niet vaak genoeg bedanken kunt! En ik weet zeker dat andere mensen ook wel iemand bedenken kunnen die ze nog eens wat nadrukkelijker dan meestal bedanken willen.

Wil jij vandaag ook iemand bedanken? Iemand jouw persoonlijke onderscheiding geven? Doe dan met mij en MijnKerk.nl mee en geef een #dankjewel #lintje @iemand!

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
26 april 2017
Kaarsjes:
 •  

  Dennis Everon

  Dat Dennis op God z'n weg terug mag komen en daar voorgoed mag blijven, dat alles wat hem tegenhoudt, alle ketenen voorgoed gebroken mogen worden. Dat zijn ogen voor goed open mogen gaan. In Jezus naam! Amen! 💖
 •  

  Mia

  Dat de financiële oorlog die onder de kinderen heerst mijn mama en papa mag bevrijden in hun ziel Dat dit écht mag eindigen in een vredesplan Dit is zo’n grote vete al al die jaren hij op iedereen zeer zwaar weegt Dat die kinderen verlichting in hun geest mogen ontvangen , samen met de bewindvoeder & de vrederechter DankJe dat ik hiervoor een kaarsje mag - kan aansteken
 •  

  De slachtoffers van de aanslag in Utrecht

  Dat de gewonden mogen genezen en de overleden slachtoffers mogen rusten in vrede. Dat zo'n zinloze daad nooit meer mag gebeuren in Nederland en nergens ter wereld!
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars