Dankjewel! Jij verdient een lintje!

Een dag voorafgaand aan de viering van Koningsdag worden ieder jaar Lintjes uitgereikt. Het is een Koninklijke onderscheiding. Die krijg je niet zomaar. Je moet daarvoor heel wat doen, heel wat mooie activiteiten ondernemen die goed zijn voor de maatschappij.
Zo’n lintje is in feite een super groot Dankjewel!

Iets doen voor een ander

Ik ken best veel mensen die klaar staan voor een ander zonder er iets voor terug te willen. Zo ken ik Anita die een mooie afscheidsavond aan het organiseren is voor groep 8. Ik weet dat Willemijn en Ilonka geholpen hebben met de koningsspelen afgelopen vrijdag. En Nely zit in een commissie die nieuwe bewoners in de wijk welkom heet. Mijn buurman zorgt altijd dat de lampjes in de steeg stroom hebben en een paar andere mensen organiseren ieder jaar een straatfeest. Er zijn mensen die wekelijks een bordje extra op tafel zetten zodat een ander kan mee-eten die anders eenzaam thuis zou zitten. O ja, en bij Maria kan mijn dochter eigenlijk altijd wel terecht als dat even handig is. En zo kan ik mijn lijstje nog veel langer maken…

#dankjewel #lintje

Al die mensen op mijn lijstje verdienen een dankjewel. Ik geloof ook dat je niet vaak genoeg bedanken kunt! En ik weet zeker dat andere mensen ook wel iemand bedenken kunnen die ze nog eens wat nadrukkelijker dan meestal bedanken willen.

Wil jij vandaag ook iemand bedanken? Iemand jouw persoonlijke onderscheiding geven? Doe dan met mij en MijnKerk.nl mee en geef een #dankjewel #lintje @iemand!

Deel dit verhaal:
Gastblogger

Geschreven door:

Thema: Blog
26 april 2017
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.
Nieuwsbrief