MENUMENU

De dagen er tussen – Wat doe jij?

De vraag’Wat doe jij met Sinterklaas’ ligt al even achter ons. Die van ‘Wat doen we met kerst dit jaar?’ hebben we net gehad. Nu volgt alleen nog die van Oud&Nieuw: ‘Ga je het thuis vieren of ga je er op uit?’.

Belangstelling

Tsja, wat zullen we zeggen? Waarschijnlijk maken we ons allemaal ‘schuldig’ aan het stellen van deze vragen. We zuchten er vaak een beetje bij als we antwoord geven en we dikken het druk druk druk nog een beetje aan. Maar stiekem genieten heel veel mensen van al dat soort dagen. De vragen worden ook zeker niet voor niets gesteld. Zelfs de antwoorden hangen al in de lucht. Want moet je maar eens opletten hoe vaak je het verhaal over de plannen met een feestdag te horen krijgt zonder dat je er naar gevraagd hebt!
Dit is allemaal niet zo erg natuurlijk. Het is eigenlijk wel goed. Het is in de meeste gevallen gewoon gezellig en goed bedoeld allemaal. Het is een vorm van belangstelling tonen. Ja, van aandacht geven.

Wat doe jij tussen kerst en Oud&Nieuw?

Ook MijnKerk.nl wil graag oog hebben voor jou. En we willen je vandaag dan ook een vraag stellen. Om de vraag een beetje te laten opvallen tussen de ‘Wat ga je doen met de feestdagen- vragen’ hebben we hem als volgt bedacht:

Wat doe jij de dagen tussen kerst en Oud&Nieuw? Ga je nog iets speciaals eten of ondernemen? Laat het ons en elkaar weten!!!

 

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
28 december 2017

[views]
Kaarsjes:
 •  

  nelleke

  is toch nog een goed jaar geweest steeds alles goed bid dat volgend jaar ook goed komt
 •  

  T

  Dat T. weer volwaardigmlid mag zijn v. D.B. Hulp en Licht, Leiding voor T. Bescherming van een groot schild van Licht om T heen. Dat T niet te gronde gaat aan de eigen fouten.
 •  

  Harold

  Ik bid God dat Harold rust en vrede in zijn hoofd mag krijgen
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars