MENUMENU

De essentie van het leven?

"Wat is de essentie van het leven", vraagt Steven Geldof in deze inspirerende hutspot. En wij stellen vandaag die vraag aan jou: wat is de essentie van jouw leven: je gezondheid, je vriendschappen, je familie, je geloof? Deel het in de reacties.

5 reacties op “De essentie van het leven?
 1. Frits Bosch schreef:

  De essentie van het leven, de waaroms van het leven, uitleg van geloof, en de toekomst waar we door het genade offer van Jezus naar uit mogen zien.

  Zie ook de site, http://www.dewaaromsvanhetleven

 2. mar schreef:

  ik voel me verbonden met de tweede spreekster, je zou er aan onderdoorgaan hoe het er aan toe gaat in de wereld en het is natuurlijk heel belangrijk hoe je met elkaar omgaat, gisteren was ik in belgie en het viel mij op dat de mensen toch veel vriendelijker en beleefder zijn. en een plezier om zo je boodschapjes te doen. Ik hecht heel veel waarde aan vriendschappen en gelukkig heb ik er een paar goede want iedereen is maar druk en men heeft geen tijd voor veel dingen maar voor mij hoef ik geen tijd te plannen in mijn agenda, vriendschappen gaan voor alles als het even kan en ze gaan bij mij heel, heel diep

 3. Gitta schreef:

  laten we beginnen met lief zijn voor elkaar.

  • Adrie Stemmer schreef:

   Dank je wel voor je reactie, Gitta. Ook weer een aansporing voor mij. Want lief zijn is soms nog best een klus, zo merk ik vandaag na een slecht nacht. Maar liefhebben is een keus. Dus ik ga mijn best doen 🙂

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
5 november 2014
Kaarsjes:
 •  

  mijn grote liefde

  dat wij samenkomen en dat je echt definitief gaat kiezen voor mij en onze kleine meid. ik hou van je met heel mijn hart. Laat ons alstublieft samen gelukkig worden. Dit is mijn liefste wens. ik wil je gelukkig maken en al mij n liefde geven.
 •  

  Mijn ouders

  Het spijt mij dat ik jullie niet kon geven wat ik graag wilde geven als zoon. En dit spijt me oprecht . Ik mis jullie .
 •  

  mijn ouders

  Dat zij veilig en behouden mogen aankomen bij mijn oom en tante. Dat zij eveneens veilig en behouden huiswaarts mogen keren en thuis arriveren
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars