De essentie van het leven?

"Wat is de essentie van het leven", vraagt Steven Geldof in deze inspirerende hutspot. En wij stellen vandaag die vraag aan jou: wat is de essentie van jouw leven: je gezondheid, je vriendschappen, je familie, je geloof? Deel het in de reacties.

5 comments on “De essentie van het leven?
 1. Avatar Frits Bosch schreef:

  De essentie van het leven, de waaroms van het leven, uitleg van geloof, en de toekomst waar we door het genade offer van Jezus naar uit mogen zien.

  Zie ook de site, http://www.dewaaromsvanhetleven

 2. Avatar mar schreef:

  ik voel me verbonden met de tweede spreekster, je zou er aan onderdoorgaan hoe het er aan toe gaat in de wereld en het is natuurlijk heel belangrijk hoe je met elkaar omgaat, gisteren was ik in belgie en het viel mij op dat de mensen toch veel vriendelijker en beleefder zijn. en een plezier om zo je boodschapjes te doen. Ik hecht heel veel waarde aan vriendschappen en gelukkig heb ik er een paar goede want iedereen is maar druk en men heeft geen tijd voor veel dingen maar voor mij hoef ik geen tijd te plannen in mijn agenda, vriendschappen gaan voor alles als het even kan en ze gaan bij mij heel, heel diep

 3. Avatar Gitta schreef:

  laten we beginnen met lief zijn voor elkaar.

  • Avatar Adrie Stemmer schreef:

   Dank je wel voor je reactie, Gitta. Ook weer een aansporing voor mij. Want lief zijn is soms nog best een klus, zo merk ik vandaag na een slecht nacht. Maar liefhebben is een keus. Dus ik ga mijn best doen 🙂

Deel dit verhaal:
Gastblogger

Geschreven door:

Thema: Blog
5 november 2014
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.
Nieuwsbrief