MENUMENU

De favoriete foto van… Yvon

Deze foto is voor mij erg belangrijk. De foto is gemaakt in het natuurgebied bij Gjol in Denemarken. We waren een rondrit aan het maken en het weer was verre van mooi.

Donkere wolken waardoor het landschap er niet op zijn aantrekkelijkst uitzag. Toch maar de uitkijkpost in het vogelreservaat/natuurgebied beklommen. Veel vogels waren er niet. En toen ineens, die donkere wolken maar ook een schitterend licht van de zon in combinatie met de regenboog. Zo mooi. Voor mij is deze foto nog steeds het symbool, dat hoe donker en grauw alles ook lijkt, ergens de zon is. En de regenboog die het somberste landschap kan omtoveren, ook al zijn de donkere wolken er nog.

Foto: the5oaks

Een reactie op “De favoriete foto van… Yvon
 1. m. schreef:

  zo, die kleuren zijn echt heel mooi , een foto met spanning en drama

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
24 november 2014
Kaarsjes:
 •  

  Vluchtelingen.

  In gedachten en gebed denk ik aan hen die gevlucht zijn terwijl ik de kaars ontsteek. Leg het in gebed neer in de hand van God.Heer wees met hen die een moeilijke weg gaan vol onzekerheid in hun bestaan. Heer ik vraag u om kracht om moed en vertrouwen. Heer ontferm u over hen en allen om hen heen wees hen en ons nabij help ons op de weg die wij gaan amen.
 •  

  Jula en haar vader, moeder en broertje

  troost en kracht in het leven zoals het gegeven is.
 •  

  Mezelf

  Voor een tweede kindje... En vertrouwen dat God voor mij zal zorgen. Dat er niet weer opnieuw complicaties zullen zijn. Heer ik bid u om.een wonder. Ontferm u over ons!!!
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars