MENUMENU

De favoriete foto van… Jacqueline

Dit is de favoriete foto van Jacqueline. Een foto van de Matterhorn Zwitserland. "Volmaakte schoonheid die alleen door God gemaakt kan zijn. De stilte maakt me nederig en klein en ik verlang er naar om dichtbij Hem te zijn."

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
1 december 2014
Kaarsjes:
 •  

  mijn grote liefde

  dat wij samenkomen en dat je echt definitief gaat kiezen voor mij en onze kleine meid. ik hou van je met heel mijn hart. Laat ons alstublieft samen gelukkig worden. Dit is mijn liefste wens. ik wil je gelukkig maken en al mij n liefde geven.
 •  

  Mijn ouders

  Het spijt mij dat ik jullie niet kon geven wat ik graag wilde geven als zoon. En dit spijt me oprecht . Ik mis jullie .
 •  

  mijn ouders

  Dat zij veilig en behouden mogen aankomen bij mijn oom en tante. Dat zij eveneens veilig en behouden huiswaarts mogen keren en thuis arriveren
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars