Deel je leven! Wat doe jij deze zomer?

Zon, wolken en een beetje miezer. Het wisselt nogal in Nederland. Toch is de zomer echt begonnen. Het zomerfruit ligt volop in de winkels of groeit in je tuin: meloen, aardbeien, kersen en bessen.

Leuke dingen doen in de zomer

Veel mensen vinden de zomermaanden prettig. Iedereen bedenkt wel wat leuks om te doen:

• drankje op terras, picknicken, uiteten
  • klussen of luieren in de tuin
  • doorwerken … 🙂
  • lekker koken én eten >zomerfruit!
  • blogs lezen op Mijn Kerk
  • zolder opruimen, fotoboek maken
  • boek lezen, filmnacht, dansen
  • reageren op vlogs van internetdominees Janneke en Otto
  • dagje weg, kamperen
  • shoppen, slapen
  • gezelligheid met een vriend
  • wandelen op het strand

En zo is er nog meer. Veel meer!

Deel je leven!

Doe jij iets leuks deze zomer? Deel dat dan met ons! Mijn Kerk is dé plek om deze zomer te delen waar je plezier in hebt en wat je weer nieuwe energie geeft. Wat maakt jouw leven mooi, goed, leuk, zinnig? Ervaar je daar ook iets van God in? Deel je leven via Mijn Kerk. We zijn benieuwd naar jouw foto’s en berichtjes!
‘Deel je leven’ is komend jaar onderwerp in veel kerken. Ook in internetkerk Mijn Kerk doen we mee met dat thema > want juist op internet kunnen we daar wel wat mee! Voel je dus vrij deze zomer een of meerdere foto’s/ berichtjes met Mijn Kerk te delen!

Mijn kerk_pay-off_outline

www.facebook.com/mijnkerk – #deeljeleven
www.facebook.com/groups/mijnkerkcommunity/ – #deeljeleven
www.twitter.com/mijnkerknl #deeljeleven

We wensen je een goede zomer!

3 reacties op “Deel je leven! Wat doe jij deze zomer?
  1. Avatar mar schreef:

Het zou kunnen dat het de laatste zomer is dat mijn moeder bewust is van dingen omdat ze dementerend is dus we zullen zeker met haar haar lievelingsplekjes nog eens bezoeken van vroeger

2. Avatar Trudy schreef:

Omdat ik ruim een jaar geleden mij baan als geestelijk verzorger kwijtraakte (dankzij bezuinigingen in de zorg), en het tot nu toe nog niet gelukt is om ander werk te vinden, heb ik tijd om een week als pastor mee te gaan met Hetvajantiebureau. Ik mag mee varen op de Prins Willem
    Alexander, een hospitaalschip, waar we met een groot aantal vrijwilligers bijna 50 gasten een leuke week hopen te bezorgen. Ik heb er heel veel zin in!