MENUMENU

Deel jouw geluksmoment

Vanmorgen liep ik in een rood met wit gestippelde jurk naar school, genietend van de zon. Een lieveheersbeestje reisde een stukje met me mee.

Het lieveheersbeestje landde op mijn jurk, liep daar een paar minuten rond en verhuisde naar mijn hand, omdat ik het niet kon laten om hem even van dichtbij te bekijken. En ik kon me zomaar voorstellen waarom iemand eens zei: ‘insecten zijn Gods hobby’.

Vroeger verzamelde ik vaak lieveheersbeestjes in een jampot. Tegenwoordig spring ik wat zachtzinniger met ze om, maar de liefde is gebleven. Net als bij veel mensen trouwens. Niet voor niets heeft het lieveheersbeestje heel veel ‘koosnamen’: onzelieveheersbeestjes, kapoentjes, engeltjes, bonte koetjes, gelukskevers, hemelkoetjes, heiligenkevers, kogelkevers, mariakevers, mariapaarden, zonnekevers.

Deel jouw geluksmoment

Genieten van een lieveheersbeestje was een mooie start van mijn dag. Deel jouw geluksmoment vandaag op MijnKerk.nl, in de reacties op dit bericht (dat kan ook met een afbeelding), via facebook of via twitter met #mijnkerkNL.

Geluk wordt groter wanneer je het deelt!

4 reacties op “Deel jouw geluksmoment
 1. Adrie Stemmer schreef:

  Vanmorgen voelde ik me net weer zo’n klein meisje. #genieten

 2. kleeblatt schreef:

  We moeten veel meer van de kleine dingen in het leven genieten, helaas is dat bij veel mensen niet meer het geval.Ik kan het gelukkig nog, bedankt voor de mooie text Adrie. Groetjes van Maria.

 3. Adrie Stemmer schreef:

  Mooi

 4. Adrie Stemmer schreef:

  Heerlijk

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
12 juni 2015
Kaarsjes:
 •  

  Dennis Everon

  Dat Dennis op God z'n weg terug mag komen en daar voorgoed mag blijven, dat alles wat hem tegenhoudt, alle ketenen voorgoed gebroken mogen worden. Dat zijn ogen voor goed open mogen gaan. In Jezus naam! Amen! 💖
 •  

  Mia

  Dat de financiële oorlog die onder de kinderen heerst mijn mama en papa mag bevrijden in hun ziel Dat dit écht mag eindigen in een vredesplan Dit is zo’n grote vete al al die jaren hij op iedereen zeer zwaar weegt Dat die kinderen verlichting in hun geest mogen ontvangen , samen met de bewindvoeder & de vrederechter DankJe dat ik hiervoor een kaarsje mag - kan aansteken
 •  

  De slachtoffers van de aanslag in Utrecht

  Dat de gewonden mogen genezen en de overleden slachtoffers mogen rusten in vrede. Dat zo'n zinloze daad nooit meer mag gebeuren in Nederland en nergens ter wereld!
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars