Denk mee over de toekomst van MijnKerk

Denk jij dat er naast een online MijnKerk ook een offline MijnKerk moet komen? Of juist helemaal niet? Graag horen we wat jij van dit idee vindt. Daarom nodigen we je uit op donderdag 23 mei 2019 vanaf 18.00 uur (met warme maaltijd) aan de Joseph Haydnlaan 2 in Utrecht.

Dus heb jij affiniteit met MijnKerk en ben je een dertiger of veertiger? Kom ook en laat ons weten hoe jij de toekomst van MijnKerk ziet. We horen graag of je erbij bent via info@mijnkerk.nl.

8 reacties op “Denk mee over de toekomst van MijnKerk
  1. Avatar Sipke Huizinga schreef:

Ik ben een zestiger, dus ik zal niet komen. Maar persoonlijk voel ik mij erg thuis in onze kerkgemeenschap hier in het dorp. Hoewel ik totaal niet meer op de traditionele manier geloof en ik weet dat veel mensen binnen onze kerk dat nog wel doen, voel ik mij toch erg thuis in deze club.
    Ik vind de discussies op de site van mijn kerk vaak wel boeiend, maar de gemeenschap van onze lokale kerk zou ik niet willen missen. Vandaar dat ik niet zou kiezen voor een offline kerk.

• Avatar Nel Kruiswijk schreef:

100 procent mee eens

• Avatar Marij-ke schreef:

Ik ben 70 dus ook ik zal niet komen. Ik voel mij eigenlijk overal thuis maar ben wel blij met de kerkelijke gemeente in mijn woonplaats waarmee ik al 50 jaar verbonden ben op heel veel verschillende manieren. Kan iemand mij uitleggen wat traditioneel geloven inhoud? Al heel jong zag ik verschil in beleven. Mijn eerste woonhuis met mijn ouders was inwoning bij een rooms katholieke familie. Daarna de Rijnbrug over in een hoekhuis van een rij tussen Rijn en Maas. Daarna naar een flat waar ik in contact kwam met verschillende families.Maar nooit voelde ik mij beter geloven. Ik kwam in veel kerkdiensten door de jaren heen. Door heel het land en in het buitenland en toch was daar verbinding vanuit het Woord en het contact op verschillende manieren. Ja wat dat is eigenlijk heel bijzonder. Het raakt je aan het land in je diepste binnenste snaren worden aangeraakt.
      In stilte leer je God kennen dat voelt goed.

2. Avatar Loes Hogeweg schreef:

Ik ben 60er en dus buiten de doelgroep. Uit ervaring weet ik dat er heel wat leeftijdgenoten zich bij onze internetkerk thuis voelen.
    Juist hier. Vaak in de steek gelaten door (mensen uit) de kerk. Ik wens jullie wijsheid in het nemen van beslissingen en bovenal Gods onmisbare zegen.

3. Avatar Sipke Huizinga schreef:

Marijke,
    Voor mij betekent traditioneel geloven: geloven dat alles, wat in de bijbel staat letterlijk zo gebeurd is en dat de wetenschap ondergeschikt is aan de bijbelverhalen.

4. Avatar Mar schreef:

Waarom een kerk met een doelgroep. Jzus kwam voor allemaal

5. Avatar Neeltje schreef:

Mooie reacties hier! Dank.Ik woon net wat te ver weg om even naar Utrecht te komen! Maar mooi initiatief! Een goede avond gewenst alvast!!