Wat maakt jouw huisdier bijzonder?

Een kort gesprek met mijn neef René Waagmeester over zijn 14 maanden oude Franse bulldog Loulou.

rene loulou

Op 5 oktober organiseert MijnKerk.nl een Dierendagviering. Ik ben op zoek naar mooie verhalen over de liefde voor huisdieren. Op Facebook zie ik steeds foto’s voorbij komen van jou en je hond Loulou. Zo te zien ben je stapel op haar.

René:”Dat klopt. Mijn vriendin Vanessa en ik gingen voor een Franse bulldog omdat het een sociaal en vriendelijk ras is. Het is ons kindje. Loulou is speels en actief en geeft ons veel vreugde. Natuurlijk zijn we ook dol op onze kat, Kuzco.”

Van de kat zie ik niet zoveel foto’s.. Hou je van de een meer dan van de ander?

“Toen ik alleen was leek een hond me te bewerkelijk en koos ik voor een kat. Maar ik ben opgegroeid met honden en daar ‘heb’ ik dus ook iets meer mee.”

Wat maakt Loulou zo bijzonder?

“Ze komt heerlijk bij je zitten. Als ze daar zin in heeft. En het is een lief beestje, voor ons, voor mijn beide kinderen, maar ook voor Kuzco. Ik hoop dat Loulou nog lang bij ons mag zijn in goede gezondheid. En Kuzco uiteraard ook!’, lacht René.

Leuk je weer eens gesproken te hebben René. Groetjes aan Vanessa, Nina en Roan (op de foto) en een aai voor Loulou en Kuzco!

Heb jij ook zo’n bijzonder huisdier?

Wil jij iets kwijt over jouw huisdier? Mail dan naar neeltje@mijnkerk.nl! Ik vraag je de hemd van het lijf voor een mooi verslag op MijnKerk.nl