Dit zijn de mensen achter MijnKerk.nl (+ video)

Maak in onderstaande vlogs kennis met de mensen achter MijnKerk.nl. Op deze site geven ze jou handvatten om je geloof een plek te geven in je dagelijks leven. Met herkenbare blogs, inspirerende video’s  en praktische tips.

Otto

MijnKerk-er van het eerste uur. Otto laat zich graag inspireren door geloofsvragen van kinderen. Dat helpt hem om tot de kern van zijn geloof te komen. Otto is 24/7 bezig met het laatste nieuws.

Sjoerd

Volgens Sjoerd gaan kunst, humor en religie heel goed samen. Hij brengt dat zelf in de praktijk met veel humor en relativeringsvermogen.

Rebecca

Duizendpoot Rebecca staat te popelen om aan de slag te gaan voor MijnKerk.nl. Hoe druk ze het ook heeft (bijvoorbeeld tijdens een  verhuizing van een samengesteld gezin), ze heeft altijd inspiratie en creatieve ideeën.

Niels

Ook Niels maakte een vlog waarin hij zichzelf voorstelt.