MENUMENU

DIY: Maak een wensenketting

Oud en Nieuw is een tijd waar mensen elkaar de beste wensen toewensen. Soms schrijven mensen het zelfs op hun huis! Maak zelf een versiering voor in huis, zodat iedereen die binnenkomt alle beste wensen krijgt.

Nodig
Gekleurd papier, stiften, scharen, lijm

Hoe doe je dat
Bedenk met elkaar goede wensen die je elkaar (en de wereld) kunt toewensen met Oud en Nieuw. Knip uit gekleurd papier strookjes van ongeveer twee centimeter breed. Schrijf op deze strookjes de goede wensen en plak de uiteinden aan elkaar vast zodat het een rondje wordt. Steek het volgende strookje door het rondje en plak ook de uiteinden aan elkaar vast, zodat je een ketting krijgt. Hang de ketting goed in het zicht bij de deur, zodat iedereen die binnenkomt goede wensen krijgt.

Bron: JOP. 
Foto: Unsplash

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
28 december 2018
Kaarsjes:
 •  

  Dennis Everon

  Dat Dennis op God z'n weg terug mag komen en daar voorgoed mag blijven, dat alles wat hem tegenhoudt, alle ketenen voorgoed gebroken mogen worden. Dat zijn ogen voor goed open mogen gaan. In Jezus naam! Amen! 💖
 •  

  Mia

  Dat de financiële oorlog die onder de kinderen heerst mijn mama en papa mag bevrijden in hun ziel Dat dit écht mag eindigen in een vredesplan Dit is zo’n grote vete al al die jaren hij op iedereen zeer zwaar weegt Dat die kinderen verlichting in hun geest mogen ontvangen , samen met de bewindvoeder & de vrederechter DankJe dat ik hiervoor een kaarsje mag - kan aansteken
 •  

  De slachtoffers van de aanslag in Utrecht

  Dat de gewonden mogen genezen en de overleden slachtoffers mogen rusten in vrede. Dat zo'n zinloze daad nooit meer mag gebeuren in Nederland en nergens ter wereld!
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars