MENUMENU

Onze dominee Janneke Nijboer op TV!

In het televisieprogramma Het Vermoeden ontmoet de presentatrice Marleen Stelling bevlogen mensen - van wereldverbeteraar tot spirituele nomade, van bezield gelovige tot ongelovige Thomas.

Deze zondag zit dominee Janneke Nijboer in de treincoupé van Het Vermoeden en vertelt ze haar verhaal. Het is een kwetsbaar en persoonlijk verhaal. Over haar leven, werk en geloof.

 • zondag 5 mrt 11.30 uur
 • Het Vermoeden
 • NPO2, Evangelische Omroep

Hier twee fragmenten om vast te bekijken en een paar leuke foto’s:

          

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
1 maart 2017
Kaarsjes:
 •  

  De zoon van m'n vriendin die weer terecht is

  God zij dank, hij is terecht!
 •  

  M'n vriendin en haar gezin

  Haar 17-jarige zoon is sinds 12 februari vermist. God, maak dat hij snel een teken van leven geeft. Maak dat hij geen verkeerde mensen tegenkomt en zelf geen verkeerde keuzes maakt. Wees met hem en bescherm hem alstublieft. En wees met zijn ouders en broer en alle anderen die zich zorgen maken.
 •  

  Mijn dochter

  Mijn dochter is zich gaan verdiepen in de Koran. Ze heeft een Marokkaanse vriend. Niet hij zet haar daar toe aan, maar zelf wil ze de mogelijkheden ontdekken. Ze heeft de hele Koran al doorgelezen en is nu aan de Bijbel begonnen. Ik kan het alleen maar toejuichen. Voor ons gezin zal het nog wel eens lastig zijn, maar ik begrijp haar en geniet van onze gesprekken. Ik wil voor ons gezin bidden.
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars