Staken: doe mee met donderdagdiscussie

Vandaag is een blijde dag voor heel veel kinderen: de meeste basisscholen staken vandaag. Dat wil zeggen: de juffen en meesters die erop werken. Voor veel ouders is het een minder blijde dag want het betekent vrij nemen, extra kinderopvang of kinderen mee naar het werk (hoe heb jij het opgelost?) Als ik het weer zo zie, vermoed ik dat een heel aantal kinderen vandaag onder een kleedje op de bank naar een serie zitten te kijken.

Donderdagdiscussie over staken

Vanaf deze donderdag willen we de donderdagdiscussie met je voeren: wat vind jij ervan? Mogen leraren wel of niet staken? Gisteren sprak ik iemand en haar zoon is vandaag ook vrij. “Ik weet niet wat ik van het staken vind, zei ze, het is wel een uiterst middel. Ik vind het vooral wel lastig dat ze hiermee mijn zoon meegeven dat als je het ergens niet mee eens bent, je wel (tijdelijk) kunt stoppen. Vind ik dat een goede les?”

We zijn benieuwd naar jouw mening, laat die hieronder achter of reageer op facebook! Natuurlijk met respect voor anderen. We horen graag van je!

Deel dit verhaal:
Gastblogger

Geschreven door:

Thema: Blog
5 oktober 2017
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.
Nieuwsbrief