MENUMENU

Staken: doe mee met donderdagdiscussie

Vandaag is een blijde dag voor heel veel kinderen: de meeste basisscholen staken vandaag. Dat wil zeggen: de juffen en meesters die erop werken. Voor veel ouders is het een minder blijde dag want het betekent vrij nemen, extra kinderopvang of kinderen mee naar het werk (hoe heb jij het opgelost?) Als ik het weer zo zie, vermoed ik dat een heel aantal kinderen vandaag onder een kleedje op de bank naar een serie zitten te kijken.

Donderdagdiscussie over staken

Vanaf deze donderdag willen we de donderdagdiscussie met je voeren: wat vind jij ervan? Mogen leraren wel of niet staken? Gisteren sprak ik iemand en haar zoon is vandaag ook vrij. “Ik weet niet wat ik van het staken vind, zei ze, het is wel een uiterst middel. Ik vind het vooral wel lastig dat ze hiermee mijn zoon meegeven dat als je het ergens niet mee eens bent, je wel (tijdelijk) kunt stoppen. Vind ik dat een goede les?”

We zijn benieuwd naar jouw mening, laat die hieronder achter of reageer op facebook! Natuurlijk met respect voor anderen. We horen graag van je!

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
5 oktober 2017
Kaarsjes:
 •  

  Jou.

  God geeft ons allen het vertrouwen dat we gered zullen worden. Ik bid dat hij ons allen vreugde en vrede zal geven door ons geloof in Jezus Christus. Dan zal ons vertrouwen op God steeds sterker worden, door de kracht van de heilige Geest.
 •  

  Dennis Everon

  Dat Dennis op God z'n weg terug mag komen en daar voorgoed mag blijven, dat alles wat hem tegenhoudt, alle ketenen voorgoed gebroken mogen worden. Dat zijn ogen voor goed open mogen gaan. In Jezus naam! Amen! 💖
 •  

  Mia

  Dat de financiële oorlog die onder de kinderen heerst mijn mama en papa mag bevrijden in hun ziel Dat dit écht mag eindigen in een vredesplan Dit is zo’n grote vete al al die jaren hij op iedereen zeer zwaar weegt Dat die kinderen verlichting in hun geest mogen ontvangen , samen met de bewindvoeder & de vrederechter DankJe dat ik hiervoor een kaarsje mag - kan aansteken
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars