MijnKerk.nl geeft DVD’s weg met Kerst!

Mijnkerk.nl geeft twee mooie films weg, geschonken door Gospel.nl.

Als je van familiefilms houdt, dan is ‘Heaven is for real’ (De hemel bestaat echt) uit 2014 echt iets voor jou. De vier jarige Colton Burpo moet met spoed aan zijn blinde darm worden geopereerd. Later vertelt Colton dat hij tijdens de operatie in de hemel is geweest. Hij sprak met onder meer Johannes de Doper, Jezus en overleden familieleden. Zijn vader begint hem steeds meer te geloven als Colton verhalen vertelt over de overleden familieleden. Dit stuit op weerstand in de omgeving, ook van de kerk.

De televisieserie ‘Verhalen met de Zandtovenaar’ is bijzonder. In zes afleveringen tekent de bekende zandtovenaar Gert van der Vijver eeuwenoude verhalen uit de Bijbel. Op een eigentijdse manier komen de verhalen met muziek, woord en prachtige zandtekeningen tot leven.

Wil je kans maken op één van deze fraaie films, laat het ons weten via https://www.mijnkerk.nl/kerst-cadeau-actie-4/