Een 2014 vol licht!

Het jaar 2013 was het jaar van de start van internetkerk Mijn Kerk. In Mijn Kerk is veel gedeeld, geschreven, gelezen, kaarsjes aangestoken en gebeden.

Door Mijn Kerk hebben mensen elkaar ontmoet. In 2014 gaat Mijn Kerk daar, met jou samen, mee door. Ik ben God dankbaar voor al het goede dat in Mijn Kerk gebeurt. Ik wens jou veel licht toe in 2014!
dominee Fred Omvlee

2 reacties op “Een 2014 vol licht!
  1. monique schreef:

wij als gezin wensen u ook het aller beste toe. in dit nieuwe jaar wij wensen u veel licht wijsheid geloof. woorden en kracht,toe dit nieuwe jaar, en blijf zoals u bent,,, ik ben GOD dankbaar voor de internet kerk, en ben HEM ook dankbaar voor de herder en leraar van deze kerk.. van harte ZIJN zegen toegewenst en een vraagje hoop dat er gebed mag zijn en blijven,,,

groetjes
    monique