Een bullet journal – Heb jij er eentje?

Ik maak graag lijstjes en ik heb graag leuke opschrijfboekjes en ieder jaar heb ik weer zin in een nieuwe agenda. Een papieren wel te verstaan. Voor werk is digitaal prima, maar verder heb ik pen en papier nodig. Dan maak ik lijstjes vol met to do en met ideetjes voor na de to do. Heb jij dat ook?

Nog niet zo heel lang geleden hoorde ik voor het eerst van een bullet journal. Het bestaat al best lang, dus ik was verbaasd dat ik het nog niet eerder had gezien. Het is geweldig. Want het zijn lijstjes, agenda en dagboek ineen. Je kunt er strakke en overzichtelijke pagina’s in maken en je kunt het laten exploderen door je creativiteit.

Ik zocht wat voorbeelden en ik vond er ontzettend veel. Ik deel er hier twee met jullie:

125 ideeën voor een eigen bullet journal

hoe ik mijn bullet journal gebruik voor mijn bijberoep

Lijstje rond geloof

Door al deze voorbeelden dacht ik na over de lijstjes die ik maak. Ik realiseerde me dat ik eigenlijk geen lijstjes maak rond geloof, rond wat ik denk. Geen lijstje met overtuigingen. Terwijl ik daar wel zat ideeën en wensen bij heb…

Wat voor dingen zouden jullie op zo’n pagina rond geloof in je bullet journal schrijven?

 

One comment on “Een bullet journal – Heb jij er eentje?
  1. Avatar mar schreef:

    ik denk vooral dingen die er indirect mee te maken hebben, jezelf eraan herinneren dat je mensen behandelt zoals je zelf behandeld wil worden bv

Deel dit verhaal:
Gastblogger

Geschreven door:

Thema: Blog
28 augustus 2017
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.
Nieuwsbrief