MENUMENU

Een steuntje in de rug voor MijnKerk.nl

We zijn nu drie jaar bezig, vanaf het prilste begin van MijnKerk.nl, beginnend met een Facebook pagina, daarna website, Twitter-account et cetera. De kinderschoenen zijn we ontgroeid, maar volwassen zijn we nog zeker niet.

Tot nu toe hebben we het niet over geld gehad. Want ik ben bang voor de reactie: ‘Bah, de kerk die altijd weer over geld begint’.
Toch ga ik het daar vandaag over hebben. We zoeken op twee manieren financiële steun. Ten eerste om anderen ermee te helpen, zoals Romy van 11 jaar, die in De Glind woont. We willen haar en anderen helpen om kind te kunnen zijn: lees erover op deze pagina.

Doneren

Daarnaast vraag ik om geld voor MijnKerk.nl. Om door te groeien naar volwassenheid kan MijnKerk.nl een steuntje in de rug gebruiken. Nu worden de onkosten betaald vanuit de Protestantse Kerk. Het zou fantastisch zijn als de 6000 maandelijks terugkerende bezoekers (best een grote kerk!) een steentje kunnen bijdragen. Dat mag een klein bedrag zijn: voor ons een belangrijk gebaar.
Online doneren kan via deze pagina.
Misschien heb je zelf nog andere ideeën, of tips. Laat het ons weten!
Dan hou ik er nu weer over op.
Dominee Fred Omvlee
fred@mijnkerk.nl

PS: De gift voor MijnKerk.nl valt onder de Protestantse Kerk in Nederland: een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Je kunt dus je gift aan MijnKerk.nl van de belasting aftrekken.
(bron foto: http://www.torange.us/photo/16/16/Love-for-money-1358146360_62.jpg)

5 reacties op “Een steuntje in de rug voor MijnKerk.nl
 1. Christian schreef:

  Met zo’n grote groep trouwe volgers zijn dingen als Social Sponsoring of het Bol.com partnerprogramma misschien ook wel interessant:
  https://socialcheckpoint.nl/sponsoring
  https://partnerprogramma.bol.com/partner/

  We gebruiken beide ook voor Opkijken.nl. Het levert niet direct enorme bedragen op, maar toch elke maand een beetje 🙂

 2. Marjon schreef:

  Donatie aan Mijnkerk.nl Is dat onder ANBO Protestantse Kerk? Of hebben jullie eigen ANBO, of juist helemaal geen ANBO? Maakt mij persoonlijk niet zo veel uit , maar ik weet dat mensen makkelijker doneren als het aftrekbaar blijkt te zijn.

 3. m schreef:

  wat houden de onkosten in?

 4. Elselie de Jong schreef:

  Het is inderdaad handig als je ons een beetje inzicht geeft in de kosten. Zodat wij weten wat wij steunen.

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
8 januari 2016
Kaarsjes:
 •  

  Dennis Everon

  Dat Dennis op God z'n weg terug mag komen en daar voorgoed mag blijven, dat alles wat hem tegenhoudt, alle ketenen voorgoed gebroken mogen worden. Dat zijn ogen voor goed open mogen gaan. In Jezus naam! Amen! 💖
 •  

  Mia

  Dat de financiële oorlog die onder de kinderen heerst mijn mama en papa mag bevrijden in hun ziel Dat dit écht mag eindigen in een vredesplan Dit is zo’n grote vete al al die jaren hij op iedereen zeer zwaar weegt Dat die kinderen verlichting in hun geest mogen ontvangen , samen met de bewindvoeder & de vrederechter DankJe dat ik hiervoor een kaarsje mag - kan aansteken
 •  

  De slachtoffers van de aanslag in Utrecht

  Dat de gewonden mogen genezen en de overleden slachtoffers mogen rusten in vrede. Dat zo'n zinloze daad nooit meer mag gebeuren in Nederland en nergens ter wereld!
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars