Een steuntje in de rug voor MijnKerk.nl

We zijn nu drie jaar bezig, vanaf het prilste begin van MijnKerk.nl, beginnend met een Facebook pagina, daarna website, Twitter-account et cetera. De kinderschoenen zijn we ontgroeid, maar volwassen zijn we nog zeker niet.

Tot nu toe hebben we het niet over geld gehad. Want ik ben bang voor de reactie: ‘Bah, de kerk die altijd weer over geld begint’.
Toch ga ik het daar vandaag over hebben. We zoeken op twee manieren financiële steun. Ten eerste om anderen ermee te helpen, zoals Romy van 11 jaar, die in De Glind woont. We willen haar en anderen helpen om kind te kunnen zijn: lees erover op deze pagina.

Doneren

Daarnaast vraag ik om geld voor MijnKerk.nl. Om door te groeien naar volwassenheid kan MijnKerk.nl een steuntje in de rug gebruiken. Nu worden de onkosten betaald vanuit de Protestantse Kerk. Het zou fantastisch zijn als de 6000 maandelijks terugkerende bezoekers (best een grote kerk!) een steentje kunnen bijdragen. Dat mag een klein bedrag zijn: voor ons een belangrijk gebaar.
Online doneren kan via deze pagina.
Misschien heb je zelf nog andere ideeën, of tips. Laat het ons weten!
Dan hou ik er nu weer over op.
Dominee Fred Omvlee
fred@mijnkerk.nl

PS: De gift voor MijnKerk.nl valt onder de Protestantse Kerk in Nederland: een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Je kunt dus je gift aan MijnKerk.nl van de belasting aftrekken.
(bron foto: http://www.torange.us/photo/16/16/Love-for-money-1358146360_62.jpg)