Eén jaar mijn kerk online

We bestaan vandaag 1 jaar! Irma schreef voor dit heuglijke feit deze speciale Edit*.

Een jaar Mijn Kerk online

of maandag,
op een baaldag
of feestdag: élke dag
staan 24/7 de deuren open.
Al 365 dagen, precies een jaar,
mag je hier altijd zomaar binnen lopen
voor een online verbinding met God en elkaar.
Zijn zegen deed het groeien tot een uniek netwerk;
daarom een toast op jouw, mijn, maar bovenal Zijn kerk!

*E.d.i.t. = En Dit Is Tien (een tienregelig gedichtje dat begint met één woord. Elke nieuwe regel krijgt er één woord bij. Zo eindigt het uiteindelijk met een zin van tien woorden)

3 reacties op “Eén jaar mijn kerk online
  1. Irma Moekestorm schreef:

En… natuurlijk van harte gefeliciteerd!!!

2. Truus schreef:

Ik had mijn bedankje al geplaatst maar Irma het is goed dat je het nog even onder de aandacht brengt,ik kijk elke morgen of ik iets bespeur wat mijn aandacht trekt en dat is nogal wat dus ja Happy met mijn Kerk.nl ben ik zeker ik proost mee met je.
    Lieve groet Truus.

3. George Barbiër schreef:

Een ware Beauty, Irma !!!