MENUMENU

En ik ben… dominee Janneke!

'En ik ben...' is een reeks filmpjes van 'Mijn Kerk mensen' die iets meer van zichzelf vertellen. We starten met dominee Janneke. Zij vertelt over zichzelf, over haar drie liefdes en over waar ze blij van wordt bij Mijn Kerk.

Wil je ook via deze reeks iets delen met Mijn Kerk? Meld je hiervoor dan aan bij Marrit@mijnkerk.nl.

 

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
21 september 2016
Kaarsjes:
 •  

  Zorgverleners.

  Geef vrede door van hand tot hand. De sterke,zachte hand zij dank, die meer dan troost kan geven: als woorden stokken, spreekt de hand in vriendschap, steun en zegen.
 •  

  mijn grote liefde

  dat wij samenkomen en dat je echt definitief gaat kiezen voor mij en onze kleine meid. ik hou van je met heel mijn hart. Laat ons alstublieft samen gelukkig worden. Dit is mijn liefste wens. ik wil je gelukkig maken en al mij n liefde geven.
 •  

  Mijn ouders

  Het spijt mij dat ik jullie niet kon geven wat ik graag wilde geven als zoon. En dit spijt me oprecht . Ik mis jullie .
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars