MENUMENU

Epische gitaarsolo – Vlog#2

Vlog #2 van een serie vlogs over bands en muziek door Jogchum.

Gitaarsolo

Deze keer speel ik mijn eigen versie van de epische solo uit “Votum en groet” van Sela.

Welke solo vind jij gaaf of inspirerend? Heb je vragen of vind je dit leuk? Laat het weten!

 

 

 

2 reacties op “Epische gitaarsolo – Vlog#2
 1. Marina schreef:

  Stairway to heaven..

  • Jogchum Zijlstra schreef:

   Hoi Marina,
   wat leuk om te zien dat je zo vaak reageert op m’n vlog! Ik heb nu in 1x alle reacties beantwoord… sorry dat ik zo traag reageer. Weet iig dat ik het wel waardeer en ze lees! Zijn er nog andere vlogs of blogs die je actief volgt op mijnkerk.nl?

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
19 juli 2016
Kaarsjes:
 •  

  De ontheemde mens.

  Zembla. Een nieuw begin? Terwijl ik een kaarsje ontsteek. In gedachten en gebed denk ik aan hen die uit hun huis gezet zijn.Oud en Jong. Leg het neer in uw hand.Heer wees met hen die een moeilijke weg gaan vol onzekerheid in hun bestaan. Heer vraag u om kracht om moed en vertrouwen. U heeft uw Woord aan ons gegeven. Heer ontferm u over hen en allen om hen heen wees hen en ons nabij. Amen.
 •  

  Mijn moeder

  Dat ze Liesbeth Hofman en alle moslims aan de varkens voeren.
 •  

  een opa

  dat hij zijn kleinkind weer mag zien en niet alleen van een afstandje
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars