Even voorstellen: Niels (+ video)

Maak in onderstaande vlog kennis met Niels van MijnKerk.nl. Op deze site geeft hij jou handvatten om je geloof een plek te geven in je dagelijks leven. Met herkenbare blogs, inspirerende video’s  en praktische tips.

De tekst gaat verder onder de video.

Niels Gillebaard woont in Amsterdam en is predikant in Graft – De Rijp in Noord-Holland. Hij vertelt: Het leven van deze tijd is vol en soms hectisch. We hebben het nodig om af en toe even stil te staan en te zoeken naar zingeving, naar een bron om uit te putten om zo alle uitdagingen aan te kunnen. Ik help je graag te zoeken naar die bron, ook als je weinig of geen feeling hebt met de kerk of ‘het geloof’ (wat we daar ook mee bedoelen). Ik doe dat graag op een ontspannen manier, er moet ook gelachen kunnen worden. Tegelijkertijd gaat het over het wezenlijke in het leven: om wat echt is, wat mooi is en wat goed is en dat is voor iedereen.”