De favoriete foto van..

Heb jij een foto gemaakt die je goddelijk mooi vindt? Een foto waarin je als het ware de hand van God ziet? Deel jouw favoriet op MijnKerk.nl zodat ook anderen ervan kunnen genieten!

Deel jouw favoriet

Stuur je favoriete foto (in groot formaat) naar neeltje@mijnkerk.nl. Schrijf ook even wanneer je de foto hebt genomen en waarom juist die foto jouw favoriet is. Wat maakt die foto zo prachtig, zo goddelijk dat je hem graag wilt delen?

Zonnebloem

Bovenstaande foto is door mij, Neeltje Waagmeester, gemaakt. Ik voelde me klein toen die enorme bloem op me neerkeek. De bloem die Martijn samen met onze dochter Nienke geplant heeft en nu boven haar speelhuisje uit toornt. Apetrots is ze op de zonnebloem! Ik pakte mijn camera en net toen ik klikte gingen er twee bijtjes op zitten en scheen de zon op de bloem. Alsof het zo moest zijn..